Guest ozzy_69

Pornesc motorul, se deschide portbagajul

58 posts in this topic

De 4 zile se comporta normal. Nu se mai deschide. Astept cu frica urmatoarea ploaie ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a luat-o razna ÅŸi a mea, atât doar că a făcut într-o singură seară când aÅŸteptam pe cineva. Am parcat, ÅŸi în timp ce aÅŸteptam în maÅŸină, am aprins poziÅ£iile, ÅŸi apoi am comutat pe fază scurtă care oricum nu merge cu contactul luat, însă surpriză, am auzit cu se deschide portbagajul. L-am închis ÅŸi am repetat "operaÅ£iunea": cu contactul luat, dacă manevram comutatorul de lumini în poziÅ£ia fază scurtă, deschideam portbagajul. Am făcut ÅŸi operaÅ£iunea inversă, după ce am închis portbagajul, adică am revenit la poziÅ£ia 0, însă nu s-a mai deschis.

Faza a doua a experimentelor mele din parcare a fost să văd ce se întâmplă cu motorul pornit. ÃŽn această situaÅ£ie nu s-a mai întâmplat nimic trecând de la poziÅ£ia 0 a comutatorului pt lumini la poziÅ£ii ÅŸi apoi la faza scurtă ÅŸi nici la faza lungă. Surpriză însă, când am stins ÅŸi poziÅ£iile, am deschis din nou portbagajul. Lucrul bun e că nu s-au întâmplat lucrurile astea decât o dată, partea proastă .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inca nu am patit sa mi se deschida portbagajul, dar din cate vad....urmez!!!! Eu pateam alta faza ciudata...Cand porneam motorul se aprindeau becurile din habitaclu. Opream motorul, plecam si nimic..... ramaneau aprinse. Am pus leduri in loc de becuri ca sa nu raman fara baterie :). A doua zi am tot resetat UEM-ul (scos-bagat siguranta) si intr-un final si-a revenit. Cred ca softul a luat-o razna.... Trebuie sa o resoftez din nou ca mai am faze ciudate la ea.... Azi a luat-o razna DSTC-ul, era sa dau cu ea intr-un zid....Pur si simplu a inceput sa franeze aiurea pe rotiile din spate...si isi revenea, iar facea asa...MARE NOROC AM AVUT ca nu am dat cu ea....dar m-am speriat ca dracu cand am vazut ca nu o mai pot controla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A mea a fost resoftată prin iunie anul trecut ÅŸi mă gândesc dacă nu pot ÅŸi resoftările astea să fie cauze pt astfel de nebunii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astăzi am trecut pe la reprezentanÅ£ă ÅŸi am cerut ÅŸi o verificare pt problema cu deschiderea portbagajului. Electricienii de acolo erau familiarizaÅ£i cu astfel de simptome ÅŸi au spus că de vină este cablajul pt portbagaj. Este vorba despre firele care se află în portbagaj, bănuiesc că e vorba de vreo dezizolare pe undeva, ÅŸi mă rugau să îl schimbe cu doar ceva mai bine de 400 lei doar costul bucăÅ£ii de cablu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar totusi e normal sa fie probleme acolo? Ca ma gandesc ca nimeni nu se apuca sa traga de ele aiurea....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normal că nu a tras nimeni de ele, mi-au spus că pe la intrarea în portbagaj, acolo unde este afara cablul, s-ar întâmpla beleaua.A, ÅŸi am făcut un calcul pe proforma pe care mi-au făcut-o ÅŸi iese preÅ£ul cablului un pic peste 300 lei (780,85 SEK la un curs de 0,39 lei), deci cred că preÅ£ul de mi l-au spus ei ar fi cu tot cu montaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now