lerry

martor temperatura exterioara

6 posts in this topic

ma poate ajuta cineva cu recunoasterea martorului de temp. ex. ,mie i-mi afisaza temp. la bord bine...dar.....doar cat timp este masina rece,dupa ce mai merg putin si se incalzeste motorul creste si temperatura,ceea ce inseamna ca nu mai este la locul lui sau sa intamplat ceva...ma poate ajuta cineva sa-l recunosc si pozitia lui???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vei completa la profil si ce masina ai, vom reusi sa te ajutam mai repede si scutim doua intrebari :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scuze,dar nu ma prea pricep...am sa mai incerc...eu am un 850 din '97 benzina 250.

Share this post


Link to post
Share on other sites

senzorul de temperatura (de-afara) este in spatele spoilerului fata, in stinga jos - cel putin asa e la mine (privind din interiorul masinii  sau dreapta jos privind din fata motorului). Poate ai vreun fir rupt sau contactele ruginite de la atitea baltoace.

Daca iti creste temperatura doar foarte putin - 1 grad, doua, nu e problema. Doar daca se duce mult peste adevar...in jos sau in sus - de regula o ia in sus - e dus. Verifica tot ce poti pe-acolo: fire - contacte oxidate, rupte, da cu un spray contact, te descurci tu. Bafta !

Uite si o poza:

post-495-12877845526802_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc mult,incerc astazi,sa vad ce voi gasi.Sa fiu sincer,cred ca-l voi gasi in alta pozitie,furand temperatura de la motor (a fost pocnita in fata)si convingerea mea este ca nu mai este la locul lui,cand o pornesc dimineata arata bine,dar dupa ce se incalzeste motorul,creste si temp. considerabil (10 grade)su mai mult,dupa cum bate vantul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ridica capota si uita-te intre spatiul dintre radiator si bara fata (spre farul drept). Acolo trebuie sa se stea, e o gaura in care sta senzorul. Poti sa te si uiti pe sub bara, dar e mai greu. Daca sta in alta parte sa-l pui la locul lui. Poate-i pui si niste spray contact in mufa aia ruginita. Tine-ma la curent, sper sa-l rezolvi, nu e complicat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now