• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

razvan3l

Vand GROM AUDIO - magazie mp3 digitala pt Volvo

11 posts in this topic

Vand magazie CD mp3 virtuala GROM audio pt VOLVO, varianta USB, iPod / iPhone si AUX-IN + Bluetooth.

Schimbarea melodiilor se face de pe butoanele unitatii audio originale sau de pe comenzile de pe volan.

Se poate face foarte simplu update de firmware cand apare o versiune mai noua, produsul vine insotit de manual de instalare si utilizare + cabluri aferente + cablu prelungitor USB. Cablu de iPod este optional ( costa 45 lei ) !

FABRICATA IN USA

Compatibil cu VOLVO C70, V70, XC70, S40, S60, S80 (fabricate intre 2001-2006 )

Link filmulet produs:

Prezentare produs pe site oficial GROM: http://gromaudio.com..._interface.html

PRODUSUL ESTE NOU, am fix 1 BUCATA de vanzare! Daca sunt doritori, pot aduce mai multe, pe comanda!

PRET: 550 LEI

Razvan - 0733 65 95 38

xcarlinkDMC@gmail.com

post-2637-0-13181000-1302725335_thumb.jp

post-2637-0-43417200-1302725343_thumb.jp

post-2637-0-13181000-1302725335_thumb.jp

post-2637-0-43417200-1302725343_thumb.jp

1 person likes this

Deci merge si la mine ? Volvo S40, an de fabricatie 2003.

Nu prea am inteles din filmulet unde se monteaza jucaria.

Maine revin cu o poza de bord.

Pai este foarte simplu ! Se desface prima data consola cu butoanele pt. clima pt. ca sa ai acces la consola audio in spatele careia se monteaza mufa/mufele magaziei ! Magazia va sta la picioarele pasagerului din dreapta, pe langa gura care da aer pe jos. Cred ca se poate pune si in torpedou :lol:

Deci merge si la mine ? Volvo S40, an de fabricatie 2003.

Nu prea am inteles din filmulet unde se monteaza jucaria.

Maine revin cu o poza de bord.

salut! intrebare:se potriveste la mufa din portbagaj unde era contectata magazia de cd-uri?

multumesc anticipat!

Buna ziua. Ramane neraspunsa intrebarea lui Marius: merge si pe S/V40 fabricatie 1996-2004? Sunt si eu direct interesat de raspuns.

@tudor75: pe site la ei apare doar S40 ca fiind compatibil. Insa putem incerca, sunt tot din Cluj ( mai stau pana miercuri seara ). Am mai adus si alt model de interfata pt Volvo, mai ieftina, da-mi telefon daca esti interesat ( ai nr in primul POST ).