makedon

Crash test extrem

32 posts in this topic

noi sintem romani, noi sintem romani.....ce conteaza ce-am zis , nu ?

ia-te de mina cu parola . vezi cum va gasesc ?

Edited by iulirx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ne ferim in a privi adevarul in fata, insa acele poze..sunt brutale! Ce este bine si ce e rau tine de fiecare sa faca diferenta...unii isi dau seama mai repede si altii mai incet sau niciodata..nu avem cum noi o mana de oameni sa deschidem ochii la o catamai turma de "oi"...zic eu!

Ok, atunci hai sa facem o campanie de preventie folosind astfel de imagini?filmulete!?

Regi/stapani ai soselelor din ce am vazut eu se cred doar aia cu masini de provenienta germana...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viteza, sub cele doua forme ale sale si anume viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara, ramane pe primul loc in topul cauzelor generatoare de tragedii. Cine spune ca viteza nu este cauza numarul unu in accidente nu are habar de subiect !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa gasit asa (ca intarire la ce a spus DragosGD): TOP 7 (deh urma mea de ironie)

1. Viteza excesivă şi neadaptată la condiţiile de trafic a stat la baza a 1.256 de accidente grave, în urma cărora au murit 342 de oameni şi au fost răniţi grav alţi 1.317.

2. Traversarea neregulamentară a pietonilor. Din această cauză s-au produs 1.045 de accidente grave, soldate cu 233 de morţi şi 822 răniţi grav.

3. Neacordarea de prioritate pietonilor a produs 556 accidente de circulaţie grave, cu 31 mai multe decât în perioada similară a anului trecut. În urma acestora au murit 63 de oameni şi au fost grav răniţi 507.

4. Neacordarea de prioritate vehiculelor a omorât 82 de oameni, în cele 556 de accidente, produse în primele nouă luni ale acestui an. 568 de persoane au fost grav rănite.

5. Conducerea imprudentă a stat la baza producerii a 491 de accidente de circulaţie grave, soldate cu 110 morţi şi 465 de răniţi grav.

6. Abaterile biciliştilor au devenit din ce în ce mai dese, pe drumurile publice. Dacă în primele nouă luni ale anului trecut se înregistrau 352 de accidente acvând ca principale cauze greşelile în trafic ale acestei categorii de participanţi la trafic, anul acesta s-a ajuns la 434 de astfel de evenimente, în urma cărora au murit 69 de oameni şi au fost răniţi grav 373.

7. Depăşirea neregulamentară este ultima în topul celor şapte cele mai importante cauze generatoare de accident. Au fot înregistrate 254 de evenimente grave în primele nouă luni ale acestui an, pentru că şoferii au ales să depăşească în zone fără vizibilitate. În urma acestor accidente 77 de oameni au murit şi 302 au fostrăniţi grav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragi si stimati colegi, aici se discuta de un amarat de crash test si efectele vitezei asupra deformarii caroseriei, nu este un topic despre cauzele principale ale accidentelor .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now