• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
serge

Polish profesional si de calitate in Cluj-Napoca?

5 posts in this topic

Salutare, tuturor!

Apelez la aceasta metoda pentru o cunostinta care s-a ales cu multiple zgarieturi de la o spalare la OMV ("mult-iubitele" spalatorii automate).

Este careva dintre voi care cunoaste si poate sa-mi recomande un loc in Cluj-Napoca in care se face polish de calitate?

sau cumperi o sticla de NIgrin si te apuci singur.

Salut!

Pana la urma, respectivul a apelat la serviciile unei firme de detailing care si-a facut treaba ca la carte.

Toata treaba a durat o zi, asta insemnand lasat masina seara si luata dupa cca 24 de ore.

Micile zgarieturi concentrice datorate periilor de la OMV au disparut.

Am vazut masina ieri dupa-amiaza si am fost placut surprins. Arata ca scoasa din show-room. :) In caz de nevoie, e bine sa stii ca sunt unii care-si fac treaba bine. Cu toate astea, sunt adeptul polishului EXCLUSIV "la nevoie" si nu de 10 ori pe an, ca s-o vedem "cum splipeste". :)

Pret: 400 lei.

For your information. :)

Multumim de info.Si eu trebuie sa recurg la un polish, varsta vopselei+pietricelele de pe drumurile noastre isi spun cuvantul.