gfieraru

Volvo Sensus

6 posts in this topic

Am citit topicurile, dar nu am gasit un topic asemanator, aproximativ cu un an in urma am achizitionat un volvo s60 cu motor 1.6 DrivE. I-am facut primul update la GPS, peste cateva luni intro dimineata mi-a disparut sunetul de la GPS, Bluetooth, Tv, DAB, iar in mod ciudat radioul FM si AM functiona in continuare, DVD-ul nu am testat. Am incercat sa opresc si sa repornesc masina, nu a rezolvat problema. Dupa masa cand am folosit masina din nou totul a fonctionat ca dinainte. Am sunat la volvo si mi-au zis ca daca si-a revenit singur sa nu-mi fac griji, ei degeaba s-ar uita acuma fiindca totul ar functiona.

La o alta ocazie GPS-ul imi arata ruta, dar nu dadea indiciile pentru drum, cand setam destinatia imi zicea ca: "your guidance will start when you join the highlighted route" si nu mai scotea nici un sunet dupa asta. Radioul si toate celalalte functiuni erau neafectate. Problema asta a disparut dupa ce a stat masina aproximativ o ora.

A mai avut cineva experienta asemanatoare? S-a gasit sursa problemei? Sau ii dar un simplu bug a softului Volvo Sensus.

Imi cer scuze daca am scris la locul nepotrivit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este un bug de soft, probleme asemanatoare au fost si la XC60, sunt sigur ca in scurt timp o sa apara si un update soft .

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am patit ceva asemanator. Nu am GPS dar sistemul audio e cel cu ecran de 7". Mergeam linistit pana la momentul in care toata interfata a picat, ecranul nu se mai deschidea si nu mai mergea muzica. Clima mergea dar pe display nu aparea nimic. Am mers la service si mi-au facut o rescriere a softului, de atunci nu a mai fost nicio problema. Probabil bug-uri... dar nimic grav cred. Mergi si rescrie softul la ei pentru interfata multimedia si cred ca se rezolva.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru raspunsuri, in curand o sa updatez hartile, sper sa nu mai apara probleme asemanatoare, o sa va tin up to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aproximativ cu 2 saptamani in urma am primit updaturile de la NAVTEC, le-am instalat si de atunci nu am mai avut probleme cu sistemul de navigare/ sunetul. Daca mai apar probleme o sa va tin up-to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now