Posted 3 Mar 2008 · Report post Am luat de pe net Vadis dar nu stiu sa-l folosesc.Imi puteti spune va rog ce trebuie introdus la user name si la parola?? Si cum se foloseste...Ce este cu interfata??Multumesc anticipat!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2008 · Report post Incarca user: sysadmpassword: NQZ5-XC3E-P8HD-A2SU Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2008 · Report post Si cu acel cont creezi un user "normal" caruia ii dai drepturi... Cum faci in Windows, cand creezi un user. Bifezi tot, apoi ii dai "Create user". La urma iesi din cont, si te loghezi cu userul si parola deja create.Bafta !!!PS: Vezi ca trebuie sa ai si un "Vadis Set-up Instructions.rtf" in care te invata tot ce trebuie. Doar citeste-l Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Apr 2008 · Report post Nu stiu daca nu trebuie mutata data din calculator...in urma Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Apr 2008 · Report post eu caut un upgrade la Vadis - s40 model 2008 nu imi apare (2.0D). Ma poate indruma cineva?Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Apr 2008 · Report post PS: Vezi ca trebuie sa ai si un "Vadis Set-up Instructions.rtf" in care te invata tot ce trebuie. Doar citeste-lsubscriu la ce-a zis Midnight Caller... si atasez si instructiunile de folosire Vadis set up instructions .txt.doc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Apr 2008 · Report post eu caut un upgrade la Vadis ptr s40 2.0d model 2008? ma poate indruma cineva?merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jun 2008 · Report post Am luat de pe net Vadis dar nu stiu sa-l folosesc.Imi puteti spune va rog ce trebuie introdus la user name si la parola?? Si cum se foloseste...Ce este cu interfata??Multumesc anticipat!!Poti sa-mi spui de unde l-ai luat sunt interesat si eu de VADIS pentru S40 disel 1.6D.Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jun 2008 · Report post https://isohunt.com/torrent_details/13189677/vadis?tab=summary Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Jul 2008 · Report post eu caut un upgrade la Vadis ptr s40 2.0d model 2008? ma poate indruma cineva?merciAm acelasi tip de masina cu 1,6D dar din 2006, Vadis-ul pe care il am este pana in 2005 dar se potriveste, doar selectez la anul de fabricatie 2005, nu stiu ce noutati au aparut pana in 2008. Probabil ar fi mai dificil daca vrei sa folosesti interfata VCT2000, in rest gasesti in el cam tot ce ai nevoie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jul 2008 · Report post asa am procedat si eu. m-a interesat mai mult ptr. pasii care trebuie facuti (montare/demontare decoruri) ptr. a instala un car kit bluetooth si daca gasesc sh cirlig de remorcare ma ajuta Vadis-ul.merci de ajutor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Aug 2008 · Report post Am innebunit eu sau PC-ul meu sau VADIS-ul ?Acelasi VADIS pe care il avem toti si care a functionat excellent nu mai vrea sa functioneze, l-am reinstalat de 6 ori pana acum in tot felul de metode, totul e ok numai ca nu imi afiseaza nimic, nimic, e alb totul, orice aleg totul e gol, a mai patit cineva chestia asta ? Acelasi sistem de operare fara modificari, acelasi pc, il dezinstalasem pt spatiu iar acum l-am reinstalat si imi da batai de cap.Credca deja innebunesc cu sistemele de operare Microsoft, 100% imi iau un MacDeci ati patit vreunul asa ceva ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Aug 2008 · Report post Am innebunit eu sau PC-ul meu sau VADIS-ul ?Acelasi VADIS pe care il avem toti si care a functionat excellent nu mai vrea sa functioneze, l-am reinstalat de 6 ori pana acum in tot felul de metode, totul e ok numai ca nu imi afiseaza nimic, nimic, e alb totul, orice aleg totul e gol, a mai patit cineva chestia asta ? Acelasi sistem de operare fara modificari, acelasi pc, il dezinstalasem pt spatiu iar acum l-am reinstalat si imi da batai de cap.Credca deja innebunesc cu sistemele de operare Microsoft, 100% imi iau un MacDeci ati patit vreunul asa ceva ?schimba data 01.04.2004 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Aug 2008 · Report post 01.04.04 O sa incerc sa instalez si cu data asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Dec 2008 · Report post Multumesc mult pentru sugestii! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2012 (edited) · Report post imi poate spune cineva ce reprezinta eroarea "Can't find ID with value ... (o valoare numerica asociata probabil fiecarei poze/ tip de informatie). Please contact your VADIS administrator"? Tin sa mentionez ca am procedat conforminstructiunilor si am setat data 03.06.2004 si am dat (sau cel putin am incercat) drepturi userului creat de mine. Multumesc! Edited 2 Feb 2012 by darian007 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Jul 2012 · Report post Va salut Cum pot verifica istoricul masini (volvo v50 din 2005 motor 2.0d) pe Vadis? Se poate verifica? Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2012 · Report post Da, dupa ce devii reprezentanta, si te legi la baza de date comuna Nu, nu il poti afla decat de la un dealer/service oficial VOLVO. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2012 · Report post Reprezentanta nu mai foloseste Vadis . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 27 Jul 2012 · Report post Am innebunit eu sau PC-ul meu sau VADIS-ul ? Acelasi VADIS pe care il avem toti si care a functionat excellent nu mai vrea sa functioneze, l-am reinstalat de 6 ori pana acum in tot felul de metode, totul e ok numai ca nu imi afiseaza nimic, nimic, e alb totul, orice aleg totul e gol, a mai patit cineva chestia asta ? Acelasi sistem de operare fara modificari, acelasi pc, il dezinstalasem pt spatiu iar acum l-am reinstalat si imi da batai de cap. Credca deja innebunesc cu sistemele de operare Microsoft, 100% imi iau un Mac Deci ati patit vreunul asa ceva ? Am patit si eu ceva asemanator. Este un soft care se instaleaza odata cu vadis si care iti afiseaza desenele. Un fel de view-er de desene. Nu stiu acuma sa iti spun cum se nuemste. Eu l-am reinstalat. Nu sunt profesionist, dar tind sa cred ca aceea e problema. Share this post Link to post Share on other sites