• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Roberto

Cumpar Volvo - Caut din nou masina

53 posts in this topic

"Mi-am luat din nou Volvo :smile:" ... :D

Asteptam cu nerabdare sa vedem noua achizitie :) ... una peste alta, esti de-al casei, brava :D

Apoi Roberto ,interesant punct de vedere ,matur si la obiect. :smile: Este si mai rar un 850 sau S70/C70 T5 de gasit decit un 480 cum doresti.Si mai rar unul de 2L/211-226Cp(sa relaxezi putin impozitul) insa merita deranjul.Taxele nu sint chiar mari cind iti doresti asa ceva.Cu totul inclusiv un mic stage-zero de control, vreo 3800-4000E,inclus auto bineinteles :smile:

Asteptam ,daca vii in clubul T5 sau Volvo :smile:

O masina foarte interesanta este S80 t5, produsa intre 99 si 00, euro 2, 2l@226cp, ofera tot confortul unui S80 +ceva sportivitate + impozit&taxe mici . Dezavantajul este ca nu prea se gasesc fiind mai rare ca o minune .