• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest budulan

Internet de mare viteza....prin buda ;)

3 posts in this topic

Deci stai sa inteleg, asta e caterinca nu ? dar nu prea vad cum de e pe domeniul google.com, hai ca daca era pe alt domeniu era 100% sigura ca e caterinca dar cum de e pe domeniul lor, sau..... incredibil, noi abia am ajuns la 6Mb in Internet si astia ofera 8 la buda, looool.

L.E : Am gasit ce e, e una din caterincile ce le-a facut Google de 1 Aprilie, sunt si altele funny de tot, de ex pt acea conexiune prin buda, asa arata o pagina 404 Not Found http://www.google.com/tisp/notfound.html

:D  :D  :D

tare, eu folosesc numai solutii wireless ptr internet.

Va pot da n exemple cand am beneficiat de net moca, in cele mai neortodoxe "pozitii"  :D  :D  :D