• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Laumi

Sticla Far S60

32 posts in this topic

Salut @kecs

Dacă ești din Târgu Mureș, poți să încerci la Bardi Auto. Acum 1 an și ceva am întrebat și era cam la aceeși preț, 80-100 RON, tot aftermarket. Nu am dat comanda atunci findcă am luat un far nou cu tot dar cred că au spus că în 5-7 zile pot să aducă.

Mersi mult. Mai tii cumva minte daca era clara sau cu striatii?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

La 100 lei , imi fac si eu faruri noi la V70

1 person likes this

faci cerere pe piese auto.ro dai datele masinii si astepti sa vina ofertele...o alegi pe cea care-ti convine.

1 person likes this

@kecs

Eu am întrebat atunci pentru pre-facelift, cel cu striații (al meu este din 2003). Dar dacă îmi amintesc bine ambele erau disponibile pentru comandă.

2 people like this

Acum 5 ore, Cristi Muresan a spus:

Vezi ca daca faci upgrade la lentile mai trebuie sa-ti cumperi si lupe. Altfel cu sticla clara farurile vor bate aiurea.

Acum 28 minute, kecs a spus:

Vezi ca daca faci upgrade la lentile mai trebuie sa-ti cumperi si lupe. Altfel cu sticla clara farurile vor bate aiurea.

Nunu... striatii fara update-uri , doar reinnoiri sa zicem 

Acum 6 ore, Cristi Muresan a spus:

Nu știu dacă merită să înlocuiești cele originale (OEM) dacă nu sunt crăpate/sparte. Eu am experiență doar cu farurile de ceață de care am schimbat 3 ,una după una care erau aftermarket într-o perioadă să zicem de 1-2 ani, după drumuri lungi le găseam sparte presupun de la pietre. Iar de 2 ani de când am pus OEM (din dezmembrări) nu am avut probleme.

Edited by arpi2390
2 people like this