Sign in to follow this  
Followers 0
iulirx

e distractiv ?

4 posts in this topic

Ford Motor Co a discutat cu Renault pentru o eventuală vânzare a Volvo însă discuÅ£iile au eÅŸuat din cauza neînÅ£elegerilor asupra preÅ£ului, au declarat surse apropiate pentru Reuters.

Oficialii Ford au discutat pe această temă ÅŸi cu reprezentanÅ£ii Dongfeng Motor Group, cel de-al treilea producător auto chinez, conform aceloraÅŸi surse. Mark Truby, purtătorul de cuvân al companiei Ford, nu a comentat aceste afirmaÅ£ii ÅŸi a spus că Volvo nu este de vânzare.

"Am anunÅ£at anterior că Volvo nu este de vânzare ÅŸi că Ford vrea să îmbunătăÅ£ească rezultatele financiare ale companiei", a spus Truby.

Un oficial Dongfeng a declarat că o eventuală achiziÅ£ie a Volvo nu a fost discutată de către consiliul director al companiei. AnaliÅŸtii au spus că Ford, care a înregistrat pierderi ce depăÅŸesc 15 miliarde de dolari în ultimii doi ani, ar avea nevoie de fonduri suplimentare.

Ford a vândut deja Aston Martin, Jaguar ÅŸi Land Rover. Volvo a fost cumpărat în 1999, pentru 6,45 miliarde dolari.

Constructorul american este prezent în România, unde a cumpărat 72,4% din capitalul uzinei Automobile Craiova contra sumei de 57 milioane de euro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No way, daca ajunge Volvo pe mana chinezilor sau la francezi, atunci drept.........................................

Share this post


Link to post
Share on other sites

.............sau la indieni. o sa vedem VOLVO la 5000 euro pe trei roti si cu stergatoare de parbriz manuale  :mumum: . in loc de airbaguri baloane colorate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0