• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Danyx

Cont disparut

11 posts in this topic

Salutari , de vre-o 4-5 zile se pare ca , contul meu nu mai exista , nu stiu care este motivul dar cand incerc sa ma loghez primesc raspunsul : "Nume Utilizator ce l-ai introdus nu aparține nici unui cont. Asigură-te că l-ai tastat corect."

Cum si de ce habar nu am . 

Probabil pt ca nu ai mai accesat forumul . 

Cred ca daca nu accesezi forumul timp de 6 luni, trebuie sa iti faci cont nou. Sper sa ma insel, dar parca asa era.

Cam asa stiu si eu .

Te salut aici nenea Matrix ca la claxoane nu reactionezi :) 

Scuza-ma dragule, te-am vazut abia dupa ce ai trecut prin dreapta mea, bineinteles :)     La claxoane sunt...imun in Bucuresti.  

Cand mai treci prin zona poate opresti la o cafea :)

Cu toata inima.

contul a fost accesat zilnic am si moderat pe forum ....dar asta e nu mai este . 

E ciudat, cum să dispară contul lui Danyx?

Au dispărut și toate postările lui? 

Eu am dus lupte grele să-mi șteargă cineva contul, acum niște ani și nu s-a putut...

Edited by mariusdaniel

Se pare ca inca nu a venit nimeni cu o explicatie , din ce m-am uitat sunt useri care nu au mai accesat forumul din 2012 (ex KPAX) dar contul lor inca exista .Al meu a disparut de nici macar in lista celor cu care eram prieten nu ma mai regasesc . Na , ce sa zic ...

La fel a pățit si Vita Fresh si altii, probabil ca Kpax a mai intrat .

Sign in to follow this  
Followers 0