bvv

Problema Climatronic

52 posts in this topic

Salutare!

Am rezolvat problema între timp.

În primul rând pot spune că motorașele nu aveau probleme, le-am demontat si schimbat între ele, simptomele erau fix la fel (clima funcționa cum am descris mai sus iar încălzirea scaunului din dreapta doar uneori chiar și cu motorașul de la scaunul șoferului).

Am comandat un panou din dezmembrări, aproximativ 100 RON (inclusiv transport), l-am înlocuit și totul funcționează normal (am schimbat doar placa panoului, poză atașată). 

Ce am mai putut constata în legătura cu această problemă este faptul că o dată cu apariția acestei probleme, mi s-a defectat și blue box-ul  de la Parrot mki9200 care funcționează doar că nu mai am sunet. 

Într-o privire de ansamblu, aceste probleme (climă + Parrot), au apărut după ce am avut o serie de fluctuații de tensiune ce se puteau observa în bord și la faruri. (Am schimbat bateria și am înlocuit cărbunii alternatorului).

Mulțumesc pentru ajutor!

 

 

Placa de baza panou AC Volvo S40 II.jpeg

Edited by JGIonut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , eu am aceeasi problema doar ca, cineva ( un bou) a umblat la acel motoras cu roata dintata si cred ca l-a dat peste cap si nu mai merge calibrat flapsul. Nu stiu ce solutie este decat dat bordul jos si umblat acolo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now