• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
ViciuS

Sfaturi/Recomandari

3 posts in this topic

Salutare! As avea nevoie de niste recomandari din partea voastra in legatura cu niste bare transversale si o cutie portbaj ce s-ar potrivi pe un S60 MY12.

Doresc sa car in el skiuri, clapari, placa snowboard si de ce nu poate si ceva bagaje.

Daca lungimea skiurilor e de 156cm ce dimensiune mi-ati recomanda pentru portbagaj?

Apreciez enorm viitoarele recomandari venite din partea voastra!

Mersi

Salut, 

Uita-te la Thule - cele Volvo si multi alti producatori au OEM Thule - poti sa verifici si daca sunt ceva promotii la dealerii Volvo pe asa ceva - eu vazusem nu de mult asa ceva. 

Daca vrei sa explorezi tu, incepi de aici: https://portbagajeauto.ro/thule?filter=4678/l/21661|4679/l/23055

1. Alegi barele transversale si ghearele de prindere

2. Alegi cutia, sau rack-uri ski, biciclete ce vrei. 

Odata gasite produsele si modelele dorite, cauti pe nett cel mai bun pret. 

1 person likes this