• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

ViciuS

Membru
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About ViciuS

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 03/10/1985

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Iasi
 • Auto Volvo S60
 • Fabricatie 2012
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

843 profile views
 1. Stergatoare S60 MY12

  MMMihai cunosti pe cineva care ar putea da comanda sau se ocupa cu asa ceva?
 2. Salutare, aveti idee cine ma poate ajuta cu niste stergatoare noi pentru S60 MY12?
 3. Probleme usa spate

  Am avut si eu probleme legate de blocarea usii spate. rezolvarea a fost inlocuirea motorosalui
 4. Service volvo Iasi

  Eu personal pe langa reprezentata Iasi si Bucuresti am treut pe la urmatoarele persoane si am fost multumit:  Dl. Gabi - Serarie: 0741183144 - a mai reparat volvo-uri - am fost pentru diagnoza si verificarea inchiderii centralizate Dl. Petrica : 0755645609 - pt diagnoza auto - am fost pentru diagnoza la regenerarii filtrului de particole Dl. Catalin - capat CUG : 0747072626 - aici am facut ultima revizie si schimb placute frana http://turbolider.ro/ - aici si-a reparat un amic turbina  S40 si a fost foarte multumit.  Nu garantez ca numerele sunt inca valabile dar puteti incerca.     
 5. Salut Cristi Muresan, cam cat ar ajunge schimbarea blocului de valve manopera + piese? Am avut aceeasi problema mentionata de colegul in fiecare an. Sunt la al3lea an si nu as mai face schimb ulei si adaptare sa ma tina doar 1 an. In plus eu am mai curatat si radiatoarele. Toate aceste operatii sunt costisitoare si doar amelioreaza problema nu o rezolva, cel putin in cazul meu.
 6.   Salutare dragilor, Am observat un lucru "fancy" la un amic cu pasat. Portbagajul se ridica singur automat. Este vreo posibilitate sa am si eu asa ceva la MY12 meu? Voi atasa un video cu o demonstratie.      
 7. Cod culoare vopsea S60

  Multumesc Ionut!  
 8. Salutare, Cum pot afla codul de culoare a caroseriei?  Am atasat si o imagine. Poate ajuta.   
 9. Probleme consum combustibil D3

  Salutare am revenit cu niste concluzii legate de consum. Dupa mai multe investigatii banuielile mele sunt urmatoarele: 1. In diminetile reci motorul se comporta un pic ciudat nu ruleaza in paramentri pana nu se incalzeste. De aceea e un pic mai zgomotos, nu toarce frumos si in plus consumul acestuia este crescut. Va rog sa macorectati daca banuiesc gresit 2. In perioada in care am observat consumul un alt factor a fost si timpul petrecut in treapta 1 la semafoare si perioadelor cu vreme rea cand deobicei este mai aglomert in trafic. Am schimbat traseul si am incercat sa evit cat de mult am putut punctele 1 si 2 si se pare ca consmul a revenit la paramentri care ii stiam eu. 
 10. Bec faza scurta MY12

  Halogen. 
 11. Salutare, Pe principiu, nu am schimbat in viata mea un bec, a venit vremea in care va trebui sa fac acest lucru. Imi poate sugera careva ce bec faza scurta trebuie sa cumpar pentru un volvo s60 my12, an fabricatie 2011?  
 12. Rulmenti sarcina

  Salutare, Stie careva ce rulmenti de sarcina vin din fabrica pe un volvo s60 my12? Trebuie schimbate si flansele?  Astept recomandari si sfaturi. Multumesc!
 13. Probleme consum combustibil D3

  Am schimbat-o in decembrie pe 2 sau 3 imediat dupa vacanta. Tot atunci a fost inlocuit si uleiul din cutia de viteze. Poti detalia de ce anume e normal sa am consumul mai mare si daca am intr-adevar o problema? 
 14. Probleme consum combustibil D3

  De cand am cumparat masina am pus numai motorina de la OMV - Max Motion. Afara am mers in jur de 350 km nu mai mult. Din ce stiu eu este in Service 2.0. Voi atasa un fisier cu diagnoza facuta la reprezentanta:      
 15. Salutare,  Volvo S60 My12 D3 2.0  De cand am schimbat distributia si accesoriile am observat un comportament ciudat la masina. A crescut consumul. Daca inainte aveam o medie urban/extra-urban de 6.7 acum media a crescut la 8.8. Am facut niste teste si am observat ca consumul in oras a cresctu de la 7 la un 10.5. In afara consumul de la 6.7 la 8.   Am fost la reprezentanta si am rugat sa verifice sa faca o expertiza atat mecanica cat si o diagnoza si raspunsul a venit pe nesimtite: "masina nu are nimic, totul este perfect" M-ar putea cineva ajuta cu informatii/experiente personale legate de aceasta problema, pentru ca nu imi vine sa cred ca dintr-o data consumul poate creste asa de mult.   Mentionez ca testele de consum au fost facute de-a lungul a peste 700km inclusiv urban si extra urban.