Sign in to follow this  
Followers 0
BMFFlORINN

Volvo C70 II

5 posts in this topic

ASTAZI AM LUAT UN c70 II (180hp) cabrio . M-ar interesa sa ii fac o legătură Bluetooth (masina din fabrica nu are decât radio și cd) nu se poate pune navigatie dedicata.

       Vreau sa ridic caii cat de mult posibil  ce sfaturi îmi dați . 

       Vreau o evacuare mai zgomotoasa poate un link de unde as putea achiziționa evacuare. 

        Dacă  a mai avut cineva acest model cu ce probleme s-a confruntat? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca te-as gasi pe drumurile publice cu acea evacuare ti-as lua talonul,plus amenda.Apoi vezi daca ai in spatele radio mufa pentru a pune un dongle bluetooth.Puterea o pot mari contra cost diversi scamatori ce se ocupa cu chiptuning.Volvo coupe nu se prea vinde in patrie,imaginea de coupe plus Volvo nu se prea pupa pe gusturile romanilor,e cam ca la Golf Variant.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

NU prea ar trebui sa iti fie permis accesul pe acest site dat fiind faptul cum gindesti ..Vis a vis de  " Vreau o evacuare mai zgomotoasa poate un link de unde as putea achiziționa evacuare".

Nu saluti acest forum cind te inscrii ,nu te prezinti sau macar sa prezinti un pic mai mult autoturismul.Trebuie ghicit  dat fiindca experienta mea  ma ajuta.In fine

 Ce poti sa scoti dintr-un cazan diesel de peste 1700kg !!!

Apoi daca nu ai habar ce echipare audio are,  mai bine ..  In cazul fericit se poate pune aux ,functie de ce echipare audio exista(HP).Citeste ,pina te plictsisesti acest forum si vei gasi raspunsul mult mai detaliat intrebarii tale legate de partea audio.Ce poti si ce nu poti face tehnic electronic vorbind si chiar punctual despre modelul C70D5

 

 

L.E. Pe un site  de moto mai sint unii care cer sfaturi pentru  evacuari ultra zgomotoase si printre recomandarile primite  este sa isi gaseasca si un dentist bun.:)

Oricum fiecare forum cu atitudinea sa. Motociclistii adevarati sint si automobilisti sau invers. 

Edited by Vvolvo
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a dus naiba grupul ăsta. Auzi tu, vrea evacuare mai zgomotoasă...:( Eu nu știu cum să fac să-l reclam pe un idiot care face intenționat curse cu o mașină foarte zgomotoasă, aproape în fiecare seară, pe Calea Drăgășani din Pitești. Neștiind cum să determin un echipaj de Poliție să stea la pândă (orice sugestie e binevenită), nu vreți să știți ce idei îmi trec prin cap să-i fac idiotului care tulbură liniștea a sute de familii...

 

Edited by mariusdaniel
Chestii de gramatică...
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ai cui sa reclami,aici e problema.Cei ce ar trebui sa ne protejeze interesele sunt ori corupti,ori nu au chef sa faca nimic,isi iau salariul oricum.Sunt nascut,crescut timp de 30 de ani in capitala,si am ales sa stau la taranoaia de citiva ani tocmai ca sa am liniste.E saminta proasta la noi,oraseni sau provinciali.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0