3 posts in this topic

Bună seara, întâmpin urmatoarea problema la un volvo v50 2.0 an 2005: când merg la turatie mare sa zicem peste 2000 atunci când ma încing  repede în pedatala scoate un fel de fum în spate. Nu știu exact dacă e fum sau altceva. Mentionez ca motorul funcționează foarte bine și trage și a apărut de o perioada la relantii sta ba la 700 și dacă merg cu viteza după aia la 1000(fix). Care ar fi problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut.

Zi si tu mai multe. Fum de care culoare, negru sau albastru. Poate e primul lucru de precizat. Scrie cat de multe amanunte poti, in ideea ca te-ar putea indruma cineva catre o zona probabila de defect. 

Despre relanti numai de bine, si asta poate avea mai multe cauze.

Cel mai bine mergi la o diagnoza sau la un mecanic priceput si binevoitor.  Apoi posteaza ce ai gasit, poate ajuti tu pe altii. 

Bafta !

Edited by HANS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turație mare peste 2.000, zici? Aia nu e turație mare, e medie cel mult. Turație mare e când ai peste 3.000-4.000 de ture. Oricum, probabil că ai motorizare Diesel, deși nu scrii nimic de asta. Altfel, dacă tu te aștepți de la un motor Diesel vechi de 16 ani să nu scotă fum când te înfigi în pedala de accelerație, înseamnă că ești foarte optimist. Aș paria că 90% din mașinile cu această vârstă fac asta. În rest ia în seamă sfaturile lui Hans, că zice bine. Spor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now