Stefanel

Volvo V90 D3

7 posts in this topic

Buna ziua... Mi-am cumparat de curand un Volvo V90 D3 din 2017 Toate bune,masina e ok...toate functiile sunt ok,mai putin media playerul care imi reda muzica de pe stick in ordine alfabetica si nu pe foldere, cu toate ca la mine pe stick e pe foldere,format mp3,cred...harababura mare si destul de enevant,toate piesele sunt amestecate...exista vreo rezolvare la treaba asta,sau nu???

Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut si bine ai venit printre noi - ca sa redea un folder, ar trebui sa navighezi la acel folder si sa dai play acolo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut...Merci de raspuns dar nu pot sa navighez la niciun folder pt ca nu le vad...cum spuneam mai sus,totul e amestecat

Share this post


Link to post
Share on other sites

El asa ti le da deoarece scaneaza tot stick-ul - insa ar trebui sa ai o optiune sa vezi folderele. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mav. nici la modelul meu nu văd folderele , dar recunosc că nici nu m-am străduit prea mult, deoarece, de când cu streaming-ul audio (am abonament la Tidal, Deezer, TuneIn și YouTube Music, plus podcasturi de la Spotify și nu numai), nu mai am vreo apetență pentru redat fișiere de pe telefon sau stick. Am SIM-ul de date nelimitat de la VodaFone montat în routerul din portbagaj și nu mai am nevoie de nimic. Sau, folosesc datele telefonului, mi-e totuna. Radio pe FM nu am mai ascultat de luni de zile. Calitatea audio a streaming-uiui de pe TuneIn e mult peste FM. E drept că mai sunt și zone neacoperite de semnal, dar unele posturi de radio, gen RadioParadise, au posibilitatea de a seta un buffer generos și nu mai ai pierderi pe perioada lipsei semnalului de date. Și ținem cont că routerul mașinii, ca și SIM-ul, sunt 4G. Când vom avea 5G, chiar nu vor mai fi probleme.

Edited by mariusdaniel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate s-a modificat ceva intre timp, desi eu retin ca prin apasarea butonului dreapta de Options la mine cand vezi lista de pe stick se putea filtra per foldere. Dar poate ma insel pentru ultimele generatii. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now