Sign in to follow this  
Followers 0
Cris1105

Termen livrare

4 posts in this topic

Salutare tuturor, 

sper sa nu deschid un optic nou dar ma confrunt cu o dilema pe care cred ca mulți dintre noi o avem și as vrea sa încercam sa găsim un răspuns corect la ea. Care este perioada de timp ce poate fi acceptabila de la data fabricației mașini pana la livrarea acesteia? De ce se tot amâna data livrării dupe ce a fost comunicată o data după fabricație? Cât de mult pot fi amânate aceste date?

Speta mea este următoarea: când am comandat mașina mi s-a dat o anume data de livrare, după ce mașina a fost fabricata data a fost decalată cu 2 săptămâni, apoi după o alta săptămâna a fost decalată iarăși cu o săptămâna, cu câteva zile înainte de ultima data de livrare a mai fost modificata cu o săptămâna. Cum este posibil ca așa ceva sa se întâmple?

Edited by Cris1105
Adăugare detalii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai e simplu:

In cazul in care masina intr-adevar e produse totul tine de logistica care in ultima perioada e de tot kko-ul la toata lumea.

In cazul in care masina nu era gata de livrare asa cum se preconizase ti-au dat informatiile si amanarile pe care le-au primit de la fabrica.

in total ai cam 4-5 saptamani amanare? Mizilic, ar trebui sa fii fericit.

La ce harababura e acum pe piata in toate domeniile ...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Cris1105 said:

Cât de mult pot fi amânate aceste date?

Ai aceasta informatie in contractul semnat cu dealerul.

Cel mai probabil exista o clauza care ii greveaza de orice obligatie cu exceptia returnarii avansului in cazul in care termenul de livrare a fost depasit.

Pe scurt: pana se livreaza masina sau renunti la rezervare. Caz in care oricum nu vor plange dupa tine (client) intrucat altii dornici sa preia 'comanda' si vor plati probabil si mai mult decat ai fi platit tu.

Din pacate, seller's market.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Înțeleg cât de frustrant e să nu ai mașina atunci când e planificat. E deja perioadă de concedii, poate vrei să pleci cu ea în vacanță, Deși, de modelul C90 (cum scrie la profil), eu nu am auzit. Poate corectezi la profil să aflăm și noi dacă vei conduce un XC90, sau un C40 electric. Așa cum au subliniat și colegii, stai încă foarte bine. Toată economia europeană și transporturile aferente de bunuri sunt gâtuite. Transportatorii nu fac față comenzilor excesive, iar autostrăzile și vămile sunt sufocate de TIR-uri. Motivele, le cunoști și tu, desigur.

Oricum ar fi, răbdarea e o virtute, iar când vei fi fericitul posesor al unui Volvo nou, nu uita să postezi niște poze și primele impresii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0