• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Guest cristi81

155.000 km cu un Volvo s40 II

27 posts in this topic

La design S40 II mi-a placut foarte mult si de ce sa nu recunosc imi place si acum. Poate din cauza asta nici nu am vandut-o pana acum si nici nu cred ca o voi face prea curand. Dar calitatea interiorului m-a lasat fara cuvinte in sensul rau.

Nu este normal sa compari S40 cu A4, BMW3, C-Klasse sau Passat deoarece sunt din clase diferite. Echivalentul ultimelor este S60-ul.

Parerea mea este una : daca zici ca nu iti place plansa de bord in general interioru , de ce ai luato? nu trebuia so iei, luai altceva ce iti placea, acum depinde de fiecare masina cum o nimeresti , uite nu toti au probleme cu ele , asa sunt la toate marcile, si Vw , si dacia, unii zic ca logan e prost , altii zic ca e bun, fiecare cu cate o parere, eu zic asa ca , daca vrei o masina si sti sigur ca iti place la ea tot , o iei ,daca nu esti hotarat , poi sa vezi ca arata bine afara ,dar in interior numi place, no iei, ca  nu te obliga nimeni, iar Renault Megane a luat degeaba stele alea, nu se compara ca desing , nici 1% la exeterior si chestia cu afisaju digital e o porcarie nu sti si tu cat ai in bord , cat se duce, si Renault la motoarele de le ofera sunt de dorit , ca sa iei un Megane sport dai 25.000 pe el, si ce dracu ai 200 de cai sub capota , si mai e si din Turcia. Mie nu-mi plac marcile frantuzesti , si sa nu crezi ca alea sar toate la impact, poate sa nici nu sara , sar atunci cand e pentru teste , la unele modele au facut accident cu ele si nau mai sarit si pasagerii siau spart capu, vb de VW GOLF V, care totus e o masina. Si sati spun sincer, nu te uita numai la siguranta, ca siguranta nu o sa ai pe nici o masina iti spun eu daca va culcati pe ideea asta ca siguranta va scapa , degeaba fara centura nu faci nimic poti sa ai 12 airbag degeaba , si cu centura cu tot nu scapi daca intra un TIR  in tine poti sa ai si Q7, praf se face, masina e masina ca asa  a facut producatoru, toate au cate un defect nu sunt toate perfecte. Eu iti recomand so dai ca sa nu te mai plangi , si iati ceva care tia placut si iti place, si sa numai iei masini care nuti plac in totalitate, iati tu Vw si vezi tu cata calitate o sa fie la el , ma refer ca la tabla e parat, daca tot iti doresti o masina buna iati ceva japonez , sau nemtesc ,dar nu ai ce sati iei ca sincer mie numi plac astea asa mult , la Audi e derapanat rau de tot, Vw au cateva frumoase si bmw , mercedesurile sunt zici ca sunt pentru mosnegi de 60 de ani nici cum de tineri.si fara masini frantuzesti ca alea nus asa de buneee, Mitsubishi eu am o parere extraordinara sau Subaru, consum mic , costurile poate sunt mai mari ,dar sunt masini cu calitate poate mai buna, dar intretinerea ,sincer nu se compara cu nici una nemteasca , si sunt mult mai sigure , si nu cred ca a iesit ceva sa bata japonezul Mitusbishi. Sa mai am inca 5000 euro in plus as trece la un Lancer Evo trec pe langa toti.si daca nu ma hotarasc o sami iau si Lancer ma mai imprumut si cu asta basta , la mana doua bineinteles ca no sal iau nou pentru ca Evo 8 numai exista in fabricatie.