Brava

Politia Comunitara ... Habar nu au pe ce lume traiesc !!!

64 posts in this topic

Domnilor, traim vremuri "tulburi".  ;D

Sugestia mea pt cei care l-au "blamat" pe Vadim este sa va uitati la faptele copiilor vostri sau, dupa caz, rememorati adolescentza. Daca scormoniti putin prin "sertarashe", cu siguranta va veti regasi , cel putin o data, in situatia lui.

Intr-adevar, ne doare! Dar nu este vina lor ca societatea romaneasca i-a creat.

Priviti in jur: sanatatea, invatamantul, autoritatile institutionale, TOTUL este "underground" si face parte dintr-un plan diabolic. "Elita mondiala" isi freaca mainile si "monitorizeaza" / "sanctioneaza" permanent orice incercare a celor care incearca sa iasa din "tipare" sau se impotrivesc SISTEMULUI.

Volvist, sau nu, Vadim este o victima a acestui sistem si consider ca trebuie sa-l ajutam sa iasa din aceasta neplacuta situatie. Sfaturi de genul "capul plecat, sabia nu-l taie" nu-l ajuta, ci da apa la moara si ne face partasi la abuzurile pe care "militienii" le practica zilnic, in diferite situatii. Nu-l cunosc personal (poate intr-o zi o voi face), dar tanarul acesta merita toata admiratia mea pentru decizia de a lupta cu sistemul. 

Despre Lege! Hmmm...cineva specifica foarte clar ca lasa loc de interpretari si implicit apar o sumedenie de "portite" de scapare. Sa nu-mi spuna mie cineva ca fapta lui Vadim este atat de "periculoasa" pentru societatea in care traim si trebuie "amendata", in timp ce taricenii, patricienii, vanturii, voiculestii....s.a.m.d. zburda in continuare in libertate si isi "deapana"  nestingheriti afacerile oneroase. Cineva a facut o gluma despre "facatura" de la Ciorogarla, insa din pacate MOMENTAN, le-a "iesit".

Nu sunt un adept al violentei, nu sunt un frustrat si nu indemn la anarhism, insa pana cand nu vom lua ATITUDINE lucrurile nu vor intra NICIODATA in normalitate.

Vadime tata, cunostintele mele juridice nu cred ca-ti pot fi prea mult de folos, insa  sunt alaturi de tine in demersurile pe care le faci! ;)

@ all :PEACE!  :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc mult de tot pentru sfaturi !!!! Am sa raspund maine la majoritatea posturilor pentru ca acum sunt rupt de oboseala .

O seara buna .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raspunsul avocatului familiei:

Nu obisnuiesc sa ma pronunt asupra documentelor pe care nu le-am vazut, totusi, la insistentele lui Volvo460 voi analiza speta in conditiile date

Astefel:

    Cele doua inadvertente pe care ni le-a prezentat Vadim, respectiv eroarea cu privire la anul eliberarii actului sau de identitate si CNP-ul gresit al martorei), nu constituie ele insele motive de nulitate din perspectiva dispozitiilor art. 17 din OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor.

    Totusi, asa cum in mod fregvent s-au pronuntat instantele de judecata in ultima vreme (chiar si la Judecatoria Sectorului 1 exista judecatori care impartasesc aceasta opinie, ex. Eduardo Resteanu, Cristina Farcas, Oana Niemesh), omisiunile sau erorile materiale (greselile de ortografie) pot conduce la declararea nulitatii absolute a procesului verbal, cata vreme acestea au inraurire asupra acelor mentiuni la care se refera art. 17 din ordonanta. (Ex. numele, prenumele si adresa sunt corecte iar CNP-ul este al altei persoane, in aceasta situatie existand un element de indoiala, apreciindu-se ca in raport cu natura interesului ocrotit prin dispoziÅ£iile OrdonanÅ£ei Guvernului nr. 2/2001, o atare situatie poate atrage nulitatea  absoluta a procesului verbal).

    Personal apreciez ca erorile la care se refera Vadim pot atrage doar nulitatea relativa.

    Instanta are obligatia sa analizeze plangerea atat sub aspectul motivelor de nulitate invocate (forma) cat si cu privire la fond. Mentionez ca aceasta obligatie ii revine instantei indiferent daca petentul a invocat sau nu si motive de nulitate.

    Cat priveste martorul, trebuie avut in vedere ca legiuitorul la art. 19 al aceleiai ordonante a prevazut necesitatea existentei unui martor tocmai pentru a se limita abuzurile din partea “agentilor constatatoriâ€, (care stim cu totii ca lucreaza la norma), respectiv, martorul ar trebui sa confirme atat continutul procesului verbal cat si faptul ca cel amedat nu este prezent refuza sa semneze, sau nu poate semna procesul verbal. De aici si concluzia ca martora din procesul verbal al lui Vadim ar trebui sa fie o persoana care a participat (in mod nemijlocit) la incident.

    Probabil ca aceia dintre voi care sunteti politisti si mai faceti din cand in cand pe “agentii constatatori†ma veti contrazice, insa eu imi intemeiez argumentele pe numarul foarte mare de procese verbale anulate de instantele judecatoresti tocmai datorita faptului ca va folositi de martori care nu au nicio legatura cu faptele consemnate de voi in procesele verbale.

    Exista posibilitate ca aceasta martora sa nu vina niciodata in instanta pentru a depune marturie. Acest lucru ar putea fi in favoarea ta, daca la randul tau aduci martori care sa rastoarne situatia. Martorii tai nu trebuie sa fie pustani cu “nadragii in vineâ€, nu de alta, dar nu vor avea credibilitate. Este putin probabil ca instanta sa accepte mai mult de 2 martori. (nu 15 vecini sau 20 de useri volvo-club)

    Revenitnd la martora din procesul verbal, este important ca aceasta sa nu fie una dintre persoanele care a facut anterior sesizari la politie cu privire la compotamentul tau. In cazul in care este una dintre acele persoane, poti aduce la cunostinta instantei ca va aflati in vrasmasie, putand fi inlaturata marturia sa.

    Din pacate, pentru toti ce care au postat aici, pot spune ca parerea noastra a tuturor asupra acestui subiect nu conteaza. Ceea ce conteaza este pe de o parte opinia judecatorului care va fi investit cu solutionarea plangerii formulate de Vadim, iar pe de alta parte modul in care va fi condus procesul. Mai exact, daca avocatul pe care il va angaja Vadim va reusi sa convinga instanta ca veridicitatea consemnarilor privitoare la persoana contravenientului avute in vedere ca motive de nulitate (vezi art 17), este influentata de consemnarea gresita a datei eliberarii cartii de identitate si daca avocatul va putea aduce indoiala si asupra martorei asa cum am aratat mai sus, sansele ca plangerea lui Vadim sa fie admisa sunt mari.

    Este cu bataie lunga, dar Vadim este dator sa incerce.

    Practica judiciara relevanta este in favoarea lui Vadim, iar in ceea ce priveste palavrageala semi legala pe care a trebuit s-o lecturez, recomand persoanelor care doresc sa exerseze argumentatia si pledoaria juridica sa o faca intr-un cadru juridic.

Chiorul este imparat in tara orbilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAIDE sa HAIDEM:

Incadrarea juridica a faptei tale este extrasa din art 2 alin 28 din legea 61/1991 , sau pentru ca ai facut ceea ce ti-a spus tatal tau , te-ai aruncat singur in alin. 33 : " refuzul unei persoane de a da relaÅ£ii pentru stabilirea identităÅ£ii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliÅ£iei, la cererea ori la invitaÅ£ia justificată a organelor de urmărire penală sau de menÅ£inere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuÅ£iilor de serviciu;".

Organul , nu este obligat sa te insoteasca pe tine acasa , sa-i arati toate actele!!!

Vadime!!!! Mai e si aspectul de smecherie, specific varstei , cand daca sunteti mai multi la un loc sunteti fooooooaaaaarrrrrrtttttteeeee tupeisti, tupeul specific varstei, care de multe ori depaseste limitele firescului. POTI SA MA CONTRAZICI? Nu ar fi frumos din partea ta! ;D  .

Faptul ca alegi sau nu sa semnezi procesul verbal, inseamna ca alegi sau nu sa primesti o copie a acestuia, deoarece procesul verbal intocmit, poate fi contestat , conform aceleiasi legi ,  in termen de `15 zile de la comunicare, ( data postei in cazul tau), art 8, iar aceasta plangere va fi sanctionata de catre judecatorie, art 9 .

Continuam discutia asta la o bere, la proxima intalnire.....

@ ALEXANDRA :      nu ma provoca!!! ;D

Eu nu am refuzat sa ma legitimez  ci mai intai i-am cerut Politaiului sa se legitimeze ( i am cerut o legitimatie pe care nu mi-a aratat-o ) , ok am zis ca n-are rost sa ma tiganesc cu el pentru asta , si i-am dat datele ( nu aveam buletinul la mine ) , m-a dat prin statie a zis ca este Ok si a trecut mai departe .

Eu te sfatuiesc sa mergi singurel , cu jalba in protap la garnizoana, sa iti faci singurel petitia, dai vina pe varsta si teribilism, si o dregi mult mai ieftin si mai usor.

Martorul , are calitatea de asistent la intocmirea PV-ului si nu a constatarii faptei tale. 

@ Alexandra: sa nu fii curioasa cum, datorita unor date completate incorect intr-un inscris oficial , acesta poate fi declarat nul si neavenit.

In niciun caz nu am sa plec capul in fata lor , pentru ca asta inseamna sa plec capul la neregulile si la abzuzurile Politiei Comunitare .

... Si pe viitor, Vadime, usurel cu hip-hopul la coltu blocului...  :D Cel mult un ipod si 5-6 perechi de casti. Sau mai multe, sa ajunga la toata lumea.

Sau, si mai bine, in casa, la boxele calculatorului la volum mic, cel putin pt. o perioada, pana dau astia de urma Kalasnikoavelor disparute. Cine stie, poate sunteti suspecti de asamblare in scopuri teroriste, si poate vreti sa il dati jos pe Base...

Ca bine zici  :D Inca il mai aud pe vecinul meu : Terosristilor..............Ce faceti voi aici este un act terorist  :D

7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Obiectiunile sunt consemnate distinct in procesul-verbal la rubrica "Alte mentiuni", sub sanctiunea nulitatii procesului-verbal

Art. 17. - Lipsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata si din oficiu.

Procesul verbal de constatarea a contraventiei se poate anula DOAR in conditiile art 17. Daca nu sunt indeplinite conditiile de anulare, se poate insa solicita instantei inlocuirea sanctiunii primite cu avertisment.

nu, ca e buna legea asta ?

vai de capul lor......

Lege romaneasca ... ;D

Domnilor, traim vremuri "tulburi".  ;D

Sugestia mea pt cei care l-au "blamat" pe Vadim este sa va uitati la faptele copiilor vostri sau, dupa caz, rememorati adolescentza. Daca scormoniti putin prin "sertarashe", cu siguranta va veti regasi , cel putin o data, in situatia lui.

Intr-adevar, ne doare! Dar nu este vina lor ca societatea romaneasca i-a creat.

Priviti in jur: sanatatea, invatamantul, autoritatile institutionale, TOTUL este "underground" si face parte dintr-un plan diabolic. "Elita mondiala" isi freaca mainile si "monitorizeaza" / "sanctioneaza" permanent orice incercare a celor care incearca sa iasa din "tipare" sau se impotrivesc SISTEMULUI.

Volvist, sau nu, Vadim este o victima a acestui sistem si consider ca trebuie sa-l ajutam sa iasa din aceasta neplacuta situatie. Sfaturi de genul "capul plecat, sabia nu-l taie" nu-l ajuta, ci da apa la moara si ne face partasi la abuzurile pe care "militienii" le practica zilnic, in diferite situatii. Nu-l cunosc personal (poate intr-o zi o voi face), dar tanarul acesta merita toata admiratia mea pentru decizia de a lupta cu sistemul. 

Despre Lege! Hmmm...cineva specifica foarte clar ca lasa loc de interpretari si implicit apar o sumedenie de "portite" de scapare. Sa nu-mi spuna mie cineva ca fapta lui Vadim este atat de "periculoasa" pentru societatea in care traim si trebuie "amendata", in timp ce taricenii, patricienii, vanturii, voiculestii....s.a.m.d. zburda in continuare in libertate si isi "deapana"  nestingheriti afacerile oneroase. Cineva a facut o gluma despre "facatura" de la Ciorogarla, insa din pacate MOMENTAN, le-a "iesit".

Nu sunt un adept al violentei, nu sunt un frustrat si nu indemn la anarhism, insa pana cand nu vom lua ATITUDINE lucrurile nu vor intra NICIODATA in normalitate.

Vadime tata, cunostintele mele juridice nu cred ca-ti pot fi prea mult de folos, insa  sunt alaturi de tine in demersurile pe care le faci! ;)

@ all :PEACE!  :-*

Jos palaria Avx pentru postul asta si multumesc pentru sustinere !!!!! Btw .. am baut multe 'beri' impreuna la intalniri  :P

Nu ma am cu chestiile astea juridice... dar treaba asta cu adunatul gastii in: scara blocului, in fata scarii, la coltul blocului... nu o prea inteleg.  ???

Eu stau in chirie si platesc bani ptr niste conditii... la fel ar fi fost si daca as fi cumparat apartamentul.

Poate ca la voi nu este cazul... dar este f neplacut sa te strecori in scara blocului printre 15-20 de insi/inse. Isi aduc de baut, fumeaza in casa scarii. Uneori este f neplacut sa intre fum de tigara in casa, chiar daca esti fumator.

Nu mai zic, ca toti peretii sunt plini de urme de picioare, chistoace si flegme pe jos, inscriptii obscene pe pereti.

Cand se strang la coltul blocului sau in fata scarii, a doua zi poti sa dai cu lopata, chistoacele, cojile de seminte, flegmele, pet-urile. In cateva cazuri am trecut si peste cupluri intinse pe mocheta din hol...  ::)

Imi este rusine cand vin musafiri la mine si daca eu vin seara acasa dupa ce am condus 1000 km in ziua aia, chiar nu am chef sa ascult pasurile si necazurile , presarate pe ici colo de serenade obscene, ale baietilor de coltul blocului.

Pana acum am vb cu frumosul cu ei, inca nici nu am ridicat tonul sau ceva, pentru ca ii inteleg, ca sunt tineri. Eu ma pun in locul lor dar ei nu cred ca fac asta.

De obicei daca ti se spune ca deranjezi, probabil ca asa este.  :(

Nu stiu cum o fi la tine , dar la mine lumea este calma , nu se bea alcool , nu se oracaie , chistoacele le aruncam la canal , peturile la cosul de gunoi ( este la 10 metrii  de noi ) aaa si nu stam in scara blocului pentru ca nu sunt blocuri  :D

vezi ce ai mai scris:

1. tatal tau este tatal tau si este bine ca tu ai o relatie de familie cu el (eu nu am avut cu al meu niciodata, din pacate). el insa mai poate gresi. un exemplu cand a gresit tatal tau este acela de cand s a ocupat de tine sa ti faca actul de identitate cand nu a vrut sa respecte normativele in vigoare: O.U.G. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, la art. 14, mentioneaza: â€in termen de 15 zile de la implinirea varstei de 14 ani minorul are obligatia sa solicite serviciului comunitar de evidenta a persoanelor eliberarea actului de identitate...â€

tu ai peste 16 ani dar, sub 18 (daca nu ai scris varsta la profil, incerc sa o ghicesc). de la varsta de 16 ani se considera ca minorii au discernamantul faptelor. asta ar fi important la facerea contestatiei in sensul ca aceasta sa se faca eventual pentru ca asa ai decis tu cu tata nu numai tata.

2. in primul post ai spus ca ai luat 500 lei amenda.

limitele amenzii pentru articolul in cauza fiind intre 200 si 1000 lei, pentru minori limitele reducandu se la jumate, inseamna ca  ai luat maximul la acest articol.

3. tu, poti sa o iei ca pe o amenintare dar legea nu sanctioneaza decat amenintarea definita de lege.

conform legii nr. 61/1991, art. 2 pct. 1 â€... amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora...â€

conform codului penal â€fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni...â€

eu zic ca nu a fost cazul de nicio amenintare ca si contraventie si nici ca infractiune.

Eh , faza cu buletinul nu o pot lua ca pe o greseala , nu avea de unde sa stie tata toate legile si ordonantele de urgenta .

Am mai descoperit o greseala in PV, si anume la rubrica mentiuni , unde trebuie sa complectez eu a complectat tot Politaiu  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raspunsul avocatului familiei:

Nu obisnuiesc sa ma pronunt asupra documentelor pe care nu le-am vazut, totusi, la insistentele lui Volvo460 voi analiza speta in conditiile date

Astefel:

     Cele doua inadvertente pe care ni le-a prezentat Vadim, respectiv eroarea cu privire la anul eliberarii actului sau de identitate si CNP-ul gresit al martorei), nu constituie ele insele motive de nulitate din perspectiva dispozitiilor art. 17 din OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor.

     Totusi, asa cum in mod fregvent s-au pronuntat instantele de judecata in ultima vreme (chiar si la Judecatoria Sectorului 1 exista judecatori care impartasesc aceasta opinie, ex. Eduardo Resteanu, Cristina Farcas, Oana Niemesh), omisiunile sau erorile materiale (greselile de ortografie) pot conduce la declararea nulitatii absolute a procesului verbal, cata vreme acestea au inraurire asupra acelor mentiuni la care se refera art. 17 din ordonanta. (Ex. numele, prenumele si adresa sunt corecte iar CNP-ul este al altei persoane, in aceasta situatie existand un element de indoiala, apreciindu-se ca in raport cu natura interesului ocrotit prin dispoziÅ£iile OrdonanÅ£ei Guvernului nr. 2/2001, o atare situatie poate atrage nulitatea  absoluta a procesului verbal).

     Personal apreciez ca erorile la care se refera Vadim pot atrage doar nulitatea relativa.

     Instanta are obligatia sa analizeze plangerea atat sub aspectul motivelor de nulitate invocate (forma) cat si cu privire la fond. Mentionez ca aceasta obligatie ii revine instantei indiferent daca petentul a invocat sau nu si motive de nulitate.

     Cat priveste martorul, trebuie avut in vedere ca legiuitorul la art. 19 al aceleiai ordonante a prevazut necesitatea existentei unui martor tocmai pentru a se limita abuzurile din partea “agentilor constatatoriâ€, (care stim cu totii ca lucreaza la norma), respectiv, martorul ar trebui sa confirme atat continutul procesului verbal cat si faptul ca cel amedat nu este prezent refuza sa semneze, sau nu poate semna procesul verbal. De aici si concluzia ca martora din procesul verbal al lui Vadim ar trebui sa fie o persoana care a participat (in mod nemijlocit) la incident.

     Probabil ca aceia dintre voi care sunteti politisti si mai faceti din cand in cand pe “agentii constatatori†ma veti contrazice, insa eu imi intemeiez argumentele pe numarul foarte mare de procese verbale anulate de instantele judecatoresti tocmai datorita faptului ca va folositi de martori care nu au nicio legatura cu faptele consemnate de voi in procesele verbale.

     Exista posibilitate ca aceasta martora sa nu vina niciodata in instanta pentru a depune marturie. Acest lucru ar putea fi in favoarea ta, daca la randul tau aduci martori care sa rastoarne situatia. Martorii tai nu trebuie sa fie pustani cu “nadragii in vineâ€, nu de alta, dar nu vor avea credibilitate. Este putin probabil ca instanta sa accepte mai mult de 2 martori. (nu 15 vecini sau 20 de useri volvo-club)

     Revenitnd la martora din procesul verbal, este important ca aceasta sa nu fie una dintre persoanele care a facut anterior sesizari la politie cu privire la compotamentul tau. In cazul in care este una dintre acele persoane, poti aduce la cunostinta instantei ca va aflati in vrasmasie, putand fi inlaturata marturia sa.

     Din pacate, pentru toti ce care au postat aici, pot spune ca parerea noastra a tuturor asupra acestui subiect nu conteaza. Ceea ce conteaza este pe de o parte opinia judecatorului care va fi investit cu solutionarea plangerii formulate de Vadim, iar pe de alta parte modul in care va fi condus procesul. Mai exact, daca avocatul pe care il va angaja Vadim va reusi sa convinga instanta ca veridicitatea consemnarilor privitoare la persoana contravenientului avute in vedere ca motive de nulitate (vezi art 17), este influentata de consemnarea gresita a datei eliberarii cartii de identitate si daca avocatul va putea aduce indoiala si asupra martorei asa cum am aratat mai sus, sansele ca plangerea lui Vadim sa fie admisa sunt mari.

     Este cu bataie lunga, dar Vadim este dator sa incerce.

     Practica judiciara relevanta este in favoarea lui Vadim, iar in ceea ce priveste palavrageala semi legala pe care a trebuit s-o lecturez, recomand persoanelor care doresc sa exerseze argumentatia si pledoaria juridica sa o faca intr-un cadru juridic.

Chiorul este imparat in tara orbilor.

Multumesc pentru ca ai intrebat Avocatul !!! Cam asa cave mi a zis si mei avocata , la care se mai adauga faptul ca politaiu' a scris si la rubrica 'mentiuni'

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vadim te rog sa imi trimiti si mie un scan la PV, daca consideri ca poti sa o faci si bineinteles daca doresti. In felul asta  pot sa vad daca mai sunt si alte nereguli in PV

Ma intereseaza in mod special calitatea agentului constatator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raspunsul avocatului familiei:

... recomand persoanelor care doresc sa exerseze argumentatia si pledoaria juridica sa o faca intr-un cadru juridic.

Trebuia sa-i recomanzi asta si lui Cristi inainte ca el sa priveasca de sus si sa arunce replicile pe care le-a aruncat ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma abtin (adica Cristi) ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vadim te rog sa imi trimiti si mie un scan la PV, daca consideri ca poti sa o faci si bineinteles daca doresti. In felul asta  pot sa vad daca mai sunt si alte nereguli in PV

Ma intereseaza in mod special calitatea agentului constatator

Nu am cum sa-i fac un scan pentru ca este la Avocata . Am sa incerc maine cand ma intalnesc cu ea sa-i fac o copie xerox .

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vadim, nici o problema din punctul meu de vedere, sunt convins ca si avocata cu care ai luat legatura stie despre ce este vorba si urmareste sa isi faca meseria cat mai bine posibil.

nu stiu cu cine am avut onoarea dar daca odata veti considera, si veti avea bani suficienti, numele meu este nelu borza.

@Nelu nu ai avut onoarea, pentru ca nici un cuvant din postul la care faci referire nu ti-a fost adresat in mod special.

Nu stiu ce legatura au banii si timpul avocatei cu numele Nelu Borza, te asigur ca nu este o prioritate pt ea.

As putea sa scriu mai multe, dar doresc sa aplanez o alta discutie fara rost si probabil rautacioasa.

Cristi....Cristi Spataru ("prieten" cu Bond...James Bond) ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si uite inca un subiect dus dracului (a mi se scuza expresia) "multumita" orgoliului romanesc.

Topic closed pana la noi vesti de la Vadim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astazi mi-a venit citatie de la Judecatorie , mi-a dat ca termen de Judecata 25 Martie .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now