Guest nelu

Sănătate

246 posts in this topic

Americanii: cola si fast-food la greu pana ajung ca balenele, dup-aia ii preiau altii cu pastilele de slabit, dietele, pilates, psihologii, antrenorii personali si ce-or mai avea. Toti au de castigat, si producatorii de fast-food, si aia cu medicamentele. Idiotii aia de suburbie americana sunt tinuti ca taurasii la ingrasat, sunt scosi de la cutie odata la 5 ani "sa-si aleaga presedintele", care, oricine ar fi, are grija sa le induca teama ca vine nenea cu turban si le arunca in aer chevroletu' tahoe din fata casei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesanta parere.

Posibil ca organismul sa concentreze toxinele sub forma de tumori.Iar daca nu se iau masurile necesare,acesta sa devina agresiv, si prin crestere continua sa distruga organismul purtator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gripa porcină a ucis 7 români, nu 122! Peste 100 de decese, similare cazului Tecuceanu.

Numărul deceselor cauzate de gripa AH1N1 în România se ridică la ÅŸapte ÅŸi nu la 122, aÅŸa cum arăta ultimul bilanÅ£ al Ministerului SănătăÅ£ii. La solicitarea OrganizaÅ£iei de InvestigaÅ£ii Jurnalistice, Ministerul a anunÅ£at că autopsiile nu au confirmat că gripa nouă a cauzat decesele.

A fost confirmată prezenÅ£a virusului în organism ÅŸi de aceea decesele survenite ulterior au fost pe seama infecÅ£iei. TotuÅŸi din cele 121 persoane decedate de gripă AH1N1, doar 86 au fost supuse autopsiei ÅŸi doar în ÅŸapte cazuri a fost confirmat decesul, cel mai probabil, din cauza gripei noi. Sunt datele remise de Ministerul SănătăÅ£ii printr-un comunicat.

ÃŽn plus oficialii Ministerului au spus că toate persoanele bolnave de gripă AH1N1 care au decedat ulterior au fost declarate automat ca fiind decedate de gripă. Din răspuns nu reiese că acest diagnostic a fost verificat în vreun fel.

La fel ca în cazul lui Toni Tecuceanu (declarat, în mod public, mort de gripă AH1N1, deÅŸi acest diagnostic nu apare în certificatul de deces), peste 100 de români au fost declaraÅ£i decedaÅ£i de gripă porcină, fără ca acest diagnostic să fie verificat.

Cazul Tecuceanu

Actorul Toni Tecuceanu a încetat din viaÅ£ă la începutul acestui an, pe 5 ianuarie. Potrivit informaÅ£iilor oficiale, actorul ar fi fost ucis de gripa AH1N1.

La jumătatea lunii ianuarie, secretarul de stat în Ministerul SănătăÅ£ii, Adrian Streinu-Cercel, a fost unul dintre cei care a confirmat cu tărie faptul că decesul actorului Toni Tecuceanu a fost cauzat de gripa nouă.

"Categoric a fost un sindrom indus de gripa porcină, de virusul gripal de tip nou", a declarat atunci Streinu-Cercel.

Precizările secretarului de stat au venit după ce fratele lui Toni Tecuceanu împreună cu una dintre colegele actorului, Oana IoniÅ£ă, au pus la îndoială cauzele anunÅ£ate oficial în privinÅ£a decesului.

Paul Tecuceanu declara atunci că actorului i s-au făcut trei teste pentru depistarea virusului. Primele două au fost negative, ÅŸi abia al treilea rezultat ar fi confirmat suspiciunile medicilor.

Ulterior însă, familia lui Toni Tecuceanu a intrat în posesia dosarului medical care dezvăluia cauzele morÅ£ii acestuia. Potrivit fratelui actorului, acesta ar fi murit după ce a contractat o bacterie în spital.

http://antena3.ro/stiri/romania/ministerul-sanatatii-numarul-deceselor-provocate-de-ah1n1-se-ridica-la-sapte-nu-la-122_92469.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si la ei este la fel. Corporatiile sa traiasca.

Pt. a va convinge cat de sanatos este si Mac-ul, va recomand filmul "Marea pacaleala" in care un tip a facut un experiment si 30 de zile parca, a mancat doar de la McD.

Am si un filmulet promovat de Pamela A. in care se arata procesul de productie la KFC dar din pacate nu reusesc sa il atasez. Incerc sa gasesc link-ul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

super-design! si foarte interesant aparatul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai utila cred ca este o masina de facut paine, aceasta moara are un design deosebit dar nu prea ii vad utilitatea in casa .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai utila cred ca este o masina de facut paine, aceasta moara are un design deosebit dar nu prea ii vad utilitatea in casa .

Pai daca ai o masina de facut paine o sa-i vezi utilitatea in casa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si cerealele, nu tot de alea tratate cu pesticide si modificate genetic se macina?  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

La asa rasnitza iei si tu cereale BIO ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

lola. ar fi util un aparat gen freaca-mi bobu´, coace-mi coca. ;D. cat despre boabele modificate genetic, avem contract cu americanu, altceva nici nu avem voie sa cultivam. poate o sa ne mai creasca o scula. ca si-asa am vazut ca o actrita porno din italia a afirmat (in libertatea) ca romanii sunt buni la pat. poate in curand o sa satisfacem cate 2 de-o data. ce-mi place cum se umfla astia in pene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea mai mare bazaconie pe care am citit-o in ultimul timp, oricum romanul e fan "conspiratie mondiala" si uita ca traiesete intr-un mare platou de filmare unde se toarna filmul Fantastica si fascinanta Romanie :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

vad ca esti fascinat dom´doctor. ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu m-am hazardat să scriu la acest subiect până nu am citit toate postările voastre (chiar ÅŸi ultima... :sign5:).

Åži eu mă tem de cancer, îl consider boala cea mai "păcătoasă" ÅŸi asta în special pentru că (încă) nu se cunoaÅŸte un tratament eficient.

Cancerul este defapt o dereglare a funcÅ£iilor celulare care duce la anihilarea genelor ce determină moartea celulei.

Fiecare celulă este programată genetic să moară la un moment dat (se produce APOPTOZA).

DiferiÅ£i stimuli exteriori determină modificări în codul genetic celular ducând astfel la anihilarea apoptozei.

Odată anihilată "programarea morÅ£ii" celula devine "nemuritoare", din una se fac două, din două patru ÅŸi se tot înmulÅ£esc până cînd organismul este afectat ÅŸi se constată apariÅ£ia CANCERULUI.

Deci cancerul porneÅŸte de la o celulă "nebună", practic asta ÅŸi este - un conglomerat de celule nebune care nu-ÅŸi mai ascultă superiorii (organismul) ÅŸi care se tot răspândesc până reuÅŸesc să-ÅŸi omoare "stăpânul".

Bun...ideea este că aceste celule nebune apar în organism non-stop (chiar am rămas cu un nod în gât cînd profesorul meu de oncologie ne-a spus la curs că toÅ£i avem cancer). Celulele canceroase apar permanent în organism însă acesta are capacitatea să lupte împotriva lor (nu vreau să intru în detalii de imunologie).

Ce afectează sistemul imun?

Păi tot ce este în jurul nostru, începând cu aerul poluat, continuând cu diferitele chimicale pe care le atingem (inclusiv cosmeticele - vezi parabenii) sau le ingerăm, radiaÅ£iile, diferite bacterii ÅŸi virusuri oncogene (cancerul de col uterin) ÅŸi multe altele......aici intră chiar ÅŸi stress-ul (and i'm not joking).

Mai există ÅŸi factorul genetic (predispoziÅ£ia) demonstrat deja în cazul cancerului de colon ÅŸi al celui mamar.

Åži animalele fac cancer, chiar ÅŸi balenele fac, este ubicvitar.

Legat de alimentaÅ£ie, întradevăr animalele carnivore au o rată mai mare de apariÅ£ie a cancerului, însă chiar ÅŸi la animale (fie ele de companie sau rentă) rata de apariÅ£ie a cancerului a crescut în ultimii ani.

Avem multe cazuri de tumori mamare la căÅ£ele ÅŸi pisici, în special animale crescute în apartament.     

AÅŸ mai putea scrie multe dar v-aÅŸ deprima ÅŸi mai mult aÅŸa că trec direct la concluzie:

Åži atunci cum ne apărăm ?

NU ÅžTIU :tard:

Share this post


Link to post
Share on other sites

cu alte cuvinte : nu stii niciodata daca si cind te va lovi cancerul.

de multe boli te poti pazi. de asta , ca si de altele, nu.

d-asta nu-mi refuz placerile vietii, acu cit inca nu m-a lovit cancerul.

sa afli intr-o zi ca ai cancer si sa-ti dai seama ca timpul ramas e absolut insuficient pentru a valorifica sacrificiile facute....

sa realizezi ca ai trait numai sa te sacrifici. nasol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi ma Iuli de aia eu imi iau numai pachete de tigari pe care scrie de impotenta nu de cancer :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cancerul este o boală care va dispărea în următorii 200 de ani, o să vedeÅ£i  ;D ...

Mă tem că nu o să "vedem" nici noi nici alÅ£ii pt că apar permanent alÅ£i factori oncogeni (exact ca ÅŸi virusurile), eu sper ca soluÅ£ia să vină prin nanotehnologie (fără glumă), prin celulele stem (cu astea am să fac o postare separată) ÅŸi cine ÅŸtie ce alte invenÅ£ii sau descoperiri....

Până una alta ( Iulirx ai prins bine ideea) trebuie să ne trăim viaÅ£a ACUM nu să aÅŸteptăm.... poate va fi prea târziu...nu se ÅŸtie niciodată.

Mă duc să mă plimb cu copilul în parc ÅŸi să mă bucur de primii lui paÅŸi,  :thumbsup2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now