• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
VOLVO16

Intilnire la Galati

PESCAR ?   22 votes

1. 1. PESCAR ?

• Unde-i balta hop si eu
      7
    • Doar ocazional
      5
    • Prefer sa cumpar peste
      3
    • N-am timp
      1
    • Ce-o fi asta ?
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

74 posts in this topic

Simbata ne-am intilnit pe fuga la GALATI @Shpeedy , @trofine_gica si @VOLVO16 . A fost o intilnire fulger  ;) dar am descoperit si un pescar  :D . Si un foto facut pe fuga cu telefonul in timp ce baietii se racoreau cu COLA .

post-863-12877859967425_thumb.jpg

Simbata ne-am intilnit pe fuga la GALATI @Shpeedy , @trofine_gica si @VOLVO16 . A fost o intilnire fulger  ;) dar am descoperit si un pescar  :D . Si un foto facut pe fuga cu telefonul in timp ce baietii se racoreau cu COLA .

Daca tot am descoperit si un pescar  :D am facut si un sondaj sa vedem citi dintre volvisti prefera aceasta metoda de relaxare . FIR INTINS  ;)

intr-adevar, o intalnire fulger programata pentru rezolvarea problemei lui Gica. din nefericire, se pare ca are o mica problema cu mufa OBD II si nu prea am avut ce sa-i fac. totusi, am descoperit ca debitmetrul nu prea isi face treaba si am dedus ca acolo poate fi buba.

chiar daca scopul nu a fost atins, am intalnit doi oameni (+ cel mic) cu adevarat minunati, pasionati de masinuta lor asa cum le sta bine unor VOLVISTI veritabili.

data viitoare o punem de-un gratar pe malul baltii... :D

M.

bravo domnule @volvo16...nu ai putut sa dai un telefon?te tin eu minte la pomu' de Craciun

bravo domnule @volvo16...nu ai putut sa dai un telefon?te tin eu minte la pomu' de Craciun

Sorry,  :( a fost ceva pe NV . Poate uiti pina la pomul de CRACIUN  :-*

NU E RAU SA NE GASIM SI SA IESIM LA UN GRATAR PE MALUL DUNARII.

Poate saptamina viitoare , weekend-ul asta muncesc  ;)

Inca o intilnire fulger dupa-amiaza (@danutzzz si @VOLVO16 ) si o plimbare pina la PRAKTIKER . Am avut surpriza sa vedem primul XC60 in GALATI si inmatriculat pe deasupra .

In foto XC 60 -ul si S 80 -UL lui @danutzzz  ;)

post-863-12877860981257_thumb.jpg

frumoasa masina avea domnisoara aceea.sa speram ca a vazut si sticker-ul cu volvo-club.

Nenea Shpeedy cand mai ajungi prin Galati?Poate faci inca o fapta buna si poate la mine merge mufa OBD.Hai ca fac o cinste!  :D

Felicitari pt intalnire.

Off:am votat si eu:unde-i balta is si eu :D

Poate facem odata o iesire de asta la pescuit(pe Dunare)cu cortul ,gratare, baute, etc  ;D

Eu lucrez in ture 12/24-12/48 asa ca pentru o iesire "(pe Dunare)" ar fi nevoie de vreo 4 zile si obligatoriu un "tanc" ca XC70-ul lui nenea @Shpeedy :D . Locatia unde vreau sa va duc e peste Dunare dupa Macin si e cam inaccesibila unui automobil cu garda la sol mica . In august iau concediu asa ca putem face o escapada .

Pentru luna iulie s-au anuntat niste libere  ;) , asa ca pentru cei care vor o partida de pescuit la locatia descrisa mai jos incepind cu data de 13 ( doar n-o fi cu ghinion ) putem incerca sa organizam ceva . @Shpeedy e oarecum pus in tema ( de fapt el a propus partida de pescuit - eu sunt cu locatia  :D ) . Sper sa nu-mi fi pierdut locul "rezervat" in XC 70 -ul lui  ::) . Luni voi putea da un raspuns clar cu privire la data urmind sa mai trag niste sfori  ;) si sa se definitiveze graficul ( s-ar mai putea intirzia cu vreo 2-3 zile dar nu cred ca e o problema ) . Daca sunteti pregatiti de o "rupere" de civilizatie pentru minim 3 zile dati-va cu parerea .

Deci am rezolvat cu graficul si in perioada 17-22 iulie putem incerca sa evadam .

Sper sa nu-mi fi pierdut locul "rezervat" in XC 70 -ul lui  ::)Daca sunteti pregatiti de o "rupere" de civilizatie pentru minim 3 zile dati-va cu parerea .

Si nu imi pui si mie o vb buna ? Sa imi rezerve si mie un loc in xc?

Si nu imi pui si mie o vb buna ? Sa imi rezerve si mie un loc in xc?

Eu am rezervat locul cu o luna inainte  :D . Cred ca nu e prin tara , vad ca nu a raspuns inca la subiect , am sa incerc sa iau legatura cu el . Cind am vorbit de escapada eram doar eu si el luati in calcul ca nu stiam daca avem pescari pe forum  ;)

Pescari ? Nu stiu ce inseamna asta! Pe mine daca e sa ma luati , ma luati ca si posesor de Volvo , nu in calitate de pescar :)).

Pescari ? Nu stiu ce inseamna asta! Pe mine daca e sa ma luati , ma luati ca si posesor de Volvo , nu in calitate de pescar :)).

Las' ca iti punem un bat in mina si esti si pescar  ;)

De scule ma descurc eu...cu momeala e mai greu :))

count me in  ;)

si daca pot intra cu s40-ul meu e perfect, daca nu... poate se mai gaseste un loc in/pe/sub xc70-ul lui Speedy

Inca una "mica de Galati"...In drumul sau spre delta @Roskat a trecut si prin Galati.Iata rezultatul :

post-1980-12877863676823_thumb.jpg

post-1980-12877863686942_thumb.jpg

post-1980-12877863698746_thumb.jpg

post-1980-12877863709274_thumb.jpg

3 generatii  ;) . Am facut si eu poze dar din pacate telefonul meu refuza sa coopereze cu pc-ul  :D . Una peste alta am stat la un mic si un suc si i-am urat lui @Roskat fir intins .

Multumim.Normal ca is misto ca doar is VOLVO. :D