• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
danutzzz

Oare unde vom ajunge?

5 posts in this topic

Un BMW seria 5, intr-o parcare din Timisoara, la o firma de termopane. Cica mai mult de o ora nu stat acolo:

dsc00422h.jpg

[img width=800 height=600]http://img21.imageshack.us/img21/2952/dsc00423m.jpg

dsc00424dta.jpg

Daca se ducea omul la service cred ca le lua alora o zi intreaga sa demonteze astea...

Si ce e mai nasol e ca apogeul nu a fost atins. O sa fie din ce in ce mai rau...

Colaborez cu o firma de securitate din Sinaia. Daca pentru restul lumii e criza, pentru astia e boom economic.

Da mai Costine la service le lua 1 zi intreaga dar asta cu un sg mecanic , aici cred ca au fost 6 baietasi pe putin  :D

4 au scos repede rotiile si le au bagat intr-o dubita iar pe urma toti 6 au scos repede bara fata si pe urma farurile . Deh cu o bormasina pe baterie la care se adapteaza niste tubulare , se pot face minuni  :D

Normal ca-i adevarat, doar traim in romania.

Eu merg cu rolele seara in parcul Carol si nu m-a intrebat nimeni nimic in ultimii 9 ani.

Adevarat ca merg mai pe inserat, dupa ora 20 ca-i mai liber si nu se uita nimeni cum ma sparg in figuri. N-am vazut biciclete in parc in ultima vreme dar nici inainte nu prea vazusem.

S-ar putea ca pe viitor sa apara gardienii plini de zel care nu-i intreaba nimic pe toti dobitocii care-si dau drumul la lupi, rotwaileri sau pitt-buli in parc sau pe aia care rastoarna WC-urile ecologice cu cate "un prieten" in ele, sau sparg toate felinarele intr-o seara, sa se ia de noi, prostii cu rolele.