• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Roberto

Demontare compartiment unde se afla bricheta si butoanele DTSC \ BLIS

3 posts in this topic

Ghid-ul este bun pentru inlocuire, demontare, montare, curatirea butoanelor DTSC si BLIS si bricheta sau compartimentul unde se afla acestea.

Faceti click pe imagini pentru marime imensa :D. Pozele de calitate din pacate surprind si mizeria din masina, asa ca scuzati mizeria  :D;D.

Nu stiu cine, vre-un idiot pe care l-am dus cu masina sau frast stie, mi-a tot umblat la butoanele DTSC de lannga bricheta si stiti ca daca nu ai BLIS ca optiune, a-l 2-lea buton de langa cel DTSC e fals, dummy.

Nush ce a facut individul, probabil nu si-a dat seama ca celalalt e fals asa ca probabil a apasat tot mai tare, nu imi pot da seama cat de idiot trebuie sa fii, pana cand a iesit modulul din clipsuri pe o parte, asftel incat m-am trezit ca intreg modului cu cele 2 butoane joaca liber pe acolo, asa ca azi m-am hotarat sa il desfac si cu ocazia asta sa si curat butoanele ca e o gramda de mizerie intre ele.

1 - Aveti nevoie de o unealta cu cap lat pe care sa o introduceti intre imbinaturi, eu am furat o chestie din trusa de cosmetica a mamei mele =)) =)). Puteti folosi si o surubelnita cu cap flat ( lat ) dar cea de cosmetica e foarte buna ca are marginile rotunjite si nu lasa urme. Sau puteti folosi orice doriti.

554501.JPG

2 - Introduceti unealta in partea de sus spre margine, ridicati putin apoi cu mana trageti de capac pana ies clipsurile. Sunt 2 clipsuri pe marginea din dreapta si stanga

55919IMG_1001.JPG

3 - Dupa ce a iesit, scoateti modulul cu cele 2 butoane si bricheta, se scot foarte usor, apasand micile cleme in interior. Modulul are 4 iar bricheta 2.

60351IMG_0997.JPG

60720IMG_0999.JPG

60452IMG_0998.JPG - Cata mizerie se poate aduna :D

4 - Faceti ce aveti de facut, scopul meu a fost curatirea si montarea corecta inapoi a modulului cu cele 2 butoane.

5 - Se monteaza inapoi in ordine inversa, montati butoanele si bricheta, plasati capacul la locul lui si apasati pana face click.

6 - Montat, curatat si pus inapoi :D :D :D

60918IMG_1002.JPG

daca ai sti si cum se dezactiveaza definitiv si complet dtsc-ul ti-as da o bere la butoi.