• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Capriciu .....de ...... licuriciu

8 posts in this topic

Ok .....inainte de toate ...20 sec de reculegere

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20

Doamne ajuta , si mai da  ;D

Pt cine nu stie ,...nu a aflat,...sau inca nu s-a trezit  ;), informez ca "uichendu' " trecut , tomytza a facut o fapta buna .....da ...in sfarsit  :P;D . Multumiri D-nlui tomytza si sa nu uitam nici de minunata noastra gazda FLAVIA . Sa iti dea D-zeu sanatate si curaj sa mai faci ce ai facut cu noi .

Deci  :D,....tomytza si Flavia ne-au invitat la conacul din satul "licuriciu", unde ne-am simtit EXTRAORDINAR  ...de BINE , si l-am sarbatorit pe Matrix asa cum merita un adevarat prieten .(sper ca la anu' sa fie reloaded  ;D ). Ce sa mai .....uitati-va la POZE , si urati-ne la mai multe ;)

Mentionez ca nu sunt nici jumatate din pozele facute , deoarece nu le-am redimensionat si nu am loc suficient pe site .

Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine !

Mii de multumiri Flaviei si lui Tommy - fara de ei nu s-ar fi putut organiza aceasta frumoasa reuniune !!!

P.s. Pe cind a doua ?! :D

:3some: :3some: :3some:

A fost extraordinar !!! mai ales Muzica Live cantata de noi !!

10x  :-* pentru  organizatori

Eu nu pricep de ce v-a luat atat sa deschide-ti subiectu,credeam ca e top secret :D

A fost minunat,o intalnire spontana,ca astea sunt cele mai frumoase,iar cand sau incins chitarile,ne-am stins in minunata piscina ;D

Multumim Tommy si Flaviei,ca-ci a fost minunat :wav: :77:

ramasese ca aflu si eu de treaba asta. E mare secretomanie pe aici.

Laudiu din motive de conspiratie  :D

asta eu am fost de vina deoarece am trimis pozele destul de tarziu. ori trimitand pozele tarziu si lumea s-a trezit tarziu, nu prea am avut timp sa stau pe forum sa ceez vre-un topic sa sa uplodez pozele pe frun site. asa ca iam lasat pe altii sa faca acest lucru.

@Tommy 10x to U, u are the MAN - si binenteles transmitei si Flaviei multumirle de rigoare.