• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
parola

Mosorul e di`vina! WTF is mosorul?

16 posts in this topic

Incredibil  :slap:

"Vezi ca aia de la service stiu sigur da' nu vor sa rezolve! E o operatiune mai delicata care necesita prezenta a doi lucratori: cu masina pe elevator, unu' sta pe un scaunel si baga mina la mosor si celalalt il tine p-asta-n echilibru "

;D  ;D  ;D  ;D

klauss:

Recomand, pentru viitor, inainte de inceperea de "cascadorii acrobatice" mai mult sau mai putin periculoase, sa se mai documenteze lumea pe ici pe colo, sa mai CITEASCA CATE O CARTE...

In care evident ca nu va gasi piesa "mosor"

Daca nici acum nu se intelege, inseamna ca acest topic nu e degeaba

Manuel: valmont, nu te lua dupa klaus fiindca eu il banuiesc ca lucreaza la dacia si are tot interesul sa dezinformeze. Mosorul exista, eu l-am bobinat de 2 ori pana acum. Si al meu e tot melcat.

Deci, asa ceva NU EXISTA! Nu pot sa cred  ;D  ;D  ;D

6 pagini de timpenii  :slap::D . Le-am citit de curiozitate sa vad daca s-a prins respectivul . BTW voi cum stati cu mosorul  ;) ?

BTW voi cum stati cu mosorul  Wink ?

Al meu e nou-nout, am schimbat tot kitul ieri ( mosor +ata +ac), numai ca mie mi-au trebuit 3 mecanici (al treilea le-a dat piesele la mana) ;D ;D ;D

Criminale discutiile despre "mosor". Parca sunt discutii intre croitori  ;D

Asta e oricum o chestie strict D A C I A, sa vezi glume la marile serviceuri care poarta acelasi nume, "surup pe stranga pt partea stanga" + alte bazaconii de genul, sunt criminale glumele astora din serviceul DACIA.

Eu ii urmaresc frecvent sa vad ce mai debiteaza  ;D

"Nuuuuuuu!!!! Ca ajunge sa-i atirne cablu' pe jos si se agata naibii in vreun canal de-i zmulge puntea spate de pe masina!!! la Skoda veche era altceva, c-avea tractiune spate!"

Decat sa citesti bancuri mai bine intri pe daciaclub

Tot mai bun e la Volvo-uri, cele cu Ghem,

sic  :D

Oare au reusit sa ii intinda mosorul?? :))))))))))))))))

Voi intrati benevol pe forumul ala? Ca eu dupa ce-am citit pe acolo mi se face parul maciuca, atatia indivizi low iq la un loc n-am mai vazut de mult.

Voi intrati benevol pe forumul ala? Ca eu dupa ce-am citit pe acolo mi se face parul maciuca, atatia indivizi low iq la un loc n-am mai vazut de mult.

Fix la asta ma gandeam si eu. Oare toti sunt extrem de prosti,sau toti sunt doar prosti ?! No offence pentru daciaclub,dar e prea mult pentru un conducator auto.  :D

Asta e culmea culmei...a prostiei :

"Inca o data , repet , recomand mosorul complet la cutiuta albastra cu aptipild cu "mosor autorizat RAR"

:violent1: