viorelgrigoriu

motoflow un miracol?

4 posts in this topic

Buna seara,

Am gasit un site care descrie imbunatatirea performantelor oricarei masini,prin cresterea puterii,scaderea consumului si a emisiilor cu ajutorul "motoflow" ,un magnet montat pe traiectul de la rezervor si cat mai aproape de carburator(element de injectie,acolo unde difera constructiv),care face ca moleculele de carburant sa se orienteze in camp magnetic si sa permita un amestec mai rapid cu aerul si mai omogen.

Cine este familiar cu acest motoflow,cine il are montat pe masina si mai ales informatii de randamentul acestui produs minune daca poseda cineva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E o porcarie ca si aditivii minune  :D :D

E plin Ebay-ul de magneti dastia ca nu mai stii cum sa ii filtrezi sa nu iti apara cate 20 - 30 de magneti dinastia minune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viorel, "chestia" aia a aparut de o gramada de vreme. Incearca sa dai un serch pe club Dacia de exemplu si o sa ai ce lectura. Ce texte au astia in ei, auzi- orienteaza moleculele de carburant (poate rugina din rezervor)  ;D. Mai bine baga banii intr-un ulei bun, in niste bujii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si acum , fara chestii tehnice la care nu ma pricep, chiar exista cineva care crede ca un producator de automobite nu ar adauga un magnet(cativa euro) pentru a mari eficienta motorului chiar si cu 0,1% ? Putem in acelasi capitol sa chemam un vraci sa faca o vraja...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now