• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
andy.ro

Noul Volvo S60!

11 posts in this topic

da' motoru', cum stam cu motoru' ?

ca atragatoare e, desi nu va mai arata asa cu numere de inmatriculare.

Personal nu cred ca cea neagra/ascunsa este S60.

Uitati-va atent la dimensiunea becului din oglinda laterala. Veti observa cu usurinta ca la cea neagra este mai mare decat la S60.  Sa nu spuneti ca s-a distorsionat imaginea, caci se vede clar dupa pozitia soferului.

Deci ori e un truc/fake imaginea lui S60, ori cea ascunsa nu e in fapt S60.

Deci ori e un truc/fake imaginea lui S60, ori cea ascunsa nu e in fapt S60.

Hai totusi sa iti raspund...

Cred ca nu vrei tu sa te gandesti ca o masina este camuflata ca sa nu afli cum e defapt. Oglinzile de la cea neagra sunt de S40, dar ...

1. ornamentele din interior (poza 2) , sunt identice pe XC60

2. Grila frontala la cea neagra are exact forma de la a 2-a.

Cu motoru asteptam in momentul lansarii 1.6T - 180 ...cel de pe concept, D5 - 205 cai si frumosul T6 285 de ponei :)

asteptam cu mare drag si profund interes test-drive-ul!!!!

Repede acum, de cum apare, ca inca este facuta de suedezi...Geely asteapta la cotitura... :machinegun: :machinegun: :machinegun: :machinegun: :machinegun:

Avand in vedere ca ne asteptam la un 2.0T de 230+ cp si un T6 de 285 de cai... dezvoltarea unui R cu mai mult de 350 de cai nu cred ca e viabila. Cam tot ce avea R pe el poti pune pe masina, amortizoare sport, discuri brembo ...

Din pacate T6 inca nu serveste o cutie manuala ...altfel mi-as comanda unu maine.