Sign in to follow this  
Followers 0
Guest bogdan alex

Sfat achizitie Volvo Xc90 INUNDAT!!!

13 posts in this topic

Eu zic sa stai cuminte. La cata electronica are, apa aia numai bine nu i-a facut. in plus zgirieturi, lovituri, ca doar n-a bagat-o in apa cu macaraua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu ce sa zic...are electronica multa,dar motorul porneste...zgarieturile nu sunt o problema(in ultima instanta,cu 1000 euro il vopsesc integral)...ma inebuneste tapiterie maro din ea :x ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam ciudat ca nu au pus poze cu interiorul...

E ingrijorator si cat de aproape e motostivuitorul ala de el.  ::) 

Serios vorbind... de obicei la masinile care au avut probleme cu apa, se defecteaza bordul... nu mai inregistreaza kilometrii parcursi. Asa ca punctul forte al acestei masini (km mic), este indoielnic. Asta scrie chiar in anunt... La cate zeci sau sute de mii de km au aproximat ei km, ramane de vazut.

Gasesti si in romaNIA XC90 bun, pana in 10 mii de euro.

Bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Adi : da-mi si mie ofertele de pana in 10.000 eur ca eu nu le-am gasit :D

in alta ordine de idei, nu prea cred ca merita. si nu din cauza electronicii care daca a fost lasata sa se usuce nu-ti va da probleme acum ci mai tarziu cand va incepe sa oxideze, ci a materialelor din intarior care sigur incep sa putrezeasca foarte curand...

M.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca acum te innebuneste tapiteria maro, mai tarziu te va innebuni ca nu ai mesaj de la computer, ca s-a coscovit tapiteria, ca s-au uzat „incheieturileâ€.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nici dusmanii nu i-as sfatui sa-si ia asa ceva, gandeste-te doar daca motorul ala mergea in timp ce a cazut in apa, sigur a intrat ceva h2o si prin cilindri si cum au zis si cei dinaintea mea, gandaceii electronici de la umezeala apar in timp, la prima vedere e ok, si dupa ce se oxideaza contactele o sa-ti vina sa te pui cu ciocanul pe ea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

las-o balta.

poate ca pe termen scurt o sa fii in al-9-lea cer, pt ca mai apoi sa iti blestemi ziua in care l-ai cumparat. eu nu stiu de cati bani dispui, dar sincer gandestete ca acum gasesti o groaza de masini noi ramase pe stoc, chiar si cu unul doi ani vechime, care au intre 500 si 1000 km, masini pe care le poti lua la preturi avantajoase si in plus mai poti cere si un discount gras. de ex in constanta poti gasi un xc 90 din 2007 daca nu ma insel, model summum cu pachet r-design motorizare d5 awd, culoare electric silver metalic, km 500, pret 35000 sau 30000. gandestete cat ar costa unul nou. cred ca aprope 60000. eu sincer daca nu imi luam anul trecut masina, acum l-as fi cumparat. masina arata demential. nu pot sa ma plang nici de masina mea, chiar sunt mandru de ea.

daca vrei cu mai multi km si mai multi ani vezi ca orice reprezentanta are un parc de masini de ocazie, recuperate de la posesori care nu au mai avut posibilitatea sa le plateasca. acelasi lucru il recomand, cere discount pt ca sigur il vei avea, vremurile sunt de criza iar reprezentantele accepta. iti doresc succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am un xc 90, care a luat foc din cauza ca mi-au pus la OMW benzina in loc de motorina

Doar cablajul motor a costat 7000 euro. Un Volvo XC 90,cumparat la preturile din piese practicate de reprezentantele Volvo din Romania, te costa peste 800.000 mii euro ( opt sute mii euro) daca pui si manopera aferenta. Cred ca e mai bine sa nu risti

Prerea mea este sa nu iti iei o masina inundata. Am avut o experienta cu un Fiat nou Brava acum 8 ani, inundat din Austria. E jale...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e problema, masina aia inundata probabil ca deja se afla la vanzare in alta parte ;D

Toate masinile astea inundate sau arse sunt ca o mana cereasca pt samsarii romani .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0