• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BiriV

Posibil vand/schimb Volvo S40 T4 2002 255cp

9 posts in this topic

Tinand cont de ultima perioada, sa spunem ca as cam fi tentat sa imi vand sau schimb masinutza de suflet:

Volvo S40 T4, 2002, 98.000 KM , 1948cmc, 200cp stock, cu dotari mai mult decat decente:

climatronic, xenon, proiectoare, scaune incalzite, pilot automat, geamuri/oglinzi electrice, etc, etc.

De mentionat ca masina nu este in nici un caz stock, ea suferind modificarile din topicul /forum/index.php/topic,6693.0.html">http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,6693.0.html

Momentan masina are ~255cp si 410NM.

Evident, masina se da impreuna cu: roti aliaj originale pe 15, admisie/evacuare originala, suspensie originala, eleron original.

Astept eventuale oferte de pret (pentru ca nu ma pot hotari la o suma) sau schimb cu: tractiune spate sau tractiune integrala sau S60, minim 150cp, an min. 2000

Multumesc,

Vlad

Bah esti nebun ?  ;D Iti dau eu un 850 2.5 10 V 140 Cp .. eh nu are 150 dar sunt Ok  :D 206 Nm cuplu . Motorul are 148 de km  :D e din 94 .. are ABS , Climatronic pe 2 zone , 2 x Air-bag uri ,  :D Ce zici te bagi ??  ;D

ai facut si tu exact ca mine ..... merge volvo de rupe, e super, dar orice ai face tractiunea fata nu e pentru sportivitate :(

ia-ti tractiune spate , sa te potolesti. mie dupa cateva luni cu 330, mi-au trecut fanteziile de sport,mi-am facut damblaua.....dar tractiunea spate e suprema :)

Nu ma grabesc absolut deloc, dupa cum spune titlul e doar o idee.

Ai mari sanse sa o am in martie cand vine RS-ul, si poate chiar intr-o configuratie in care sa nu iau bataie chiar foarte rau ;)

pune-i si tu pret, poate se arunca cineva totusi :)

Daca cineva vrea se 'se arunce' ... sa-mi faca o oferta. Serios vorbind ... nu stiu cat sa cer pe ea. Probabil undeva la 10.000E.

Nu-si face nimeni un cadou frumos de Craciun? :)

neah, toti vor cadouri urate  :D

:-*

Sa punem aici si fisa dyno ... sa nu creada lumea ca spunem minciuni :)

post-235-12877872609662_thumb.jpg

post-235-12877872609662_thumb.jpg