izibizi

probleme aer conditionat

6 posts in this topic

de ceva vreme am probleme cu aerul conditionat. el functioneaza, furnizeaza aer rece, problema apare in deplasare in momentul in care motorul depaseste 2000 de turatii, atunci probabil compresorul incepe sa aiba un huruit. daca scad turatia, dispare si zgomotul. specialistii consultati pana acum nu au avut solutii decat ceva de genul "cumparati un compresor nou" "pare a fi rulmentu". De asemenea, mi s-a sugerat o vizita la reprezentanta Volvo, ceea ce nu ma prea incanta, oricum nu cred ca se pricep ei la v40... Ati mai intalnit ceva similar? Astept sugestii

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca vrei sa ne spui din ce localitate esti, poate te indrumam catre un service de AC...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Urmareste starea curelei de accesorii. Daca se blocheaza fulia de la AC , cureaua se poate rupe si blocheaza si distributia. Si nu e de dorit sa se ajunga in situatia asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reactivez prezentul topic, tot cu o problema aer conditionat: la relanti nu cupleaza compresorul, dar putin turata cupleaza! Primele verificare au ca rezultat: prezenta tensiuni de 12v la comanda compresor atunci cand actionez butonul AC, cupleaza compresorul fara probleme cu un plus direct din baterie, deci ceva pe comanda sau ....rog support.

Cele bune!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si la mine se aude acel huruit in tot peste 2000 ture.Cureaua este noua deci nu poate fi de la curea.Huruitul se aude si este foarte deranjant in interiorul masinii mai ales la viteze mai mari.Huruitul nu este continuu ci are intrruperi de 1 secunda ceva de genul.

Daca este rulmentul de la compresor se poate schimba?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now