• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Roberto

Cumpar far stanga S60 2003 si proiectoare

9 posts in this topic

Caut pt cineva care si-a luat recent un S60 D5 din 2003 far stanga si proiectoare ! Cum sunt ff multi aici care dezmembreaza astept oferte de pret, cei care vor sa faca oferte ! Pe PM !

Caut si ventilatorul de la aerul conditionat !

care ventilator de la ac? ;D

care ventilator de la ac? ;D

frate da e frumos sa ma pui sa iti trimit alea si sa le refuzi?macar la telefon puteai sa raspunzi si sa pui macar jumatate la transport :(

Dim nu am raspuns ca nu am avut telefonul la mine !

Dupa cum am vb la telefon, amicul meu spune ca clema sau clemele de prindere de la ventilator  erau rupte, astfel ca a refuzat coletul. Daca ventilatorul era in stare perfecta ( eu te cred ca era ) si a ajuns cu clemele rupte in Arad inseamna ca cei de la FanCurier le-au trantit pe acolo de le-au rupt.

Eu am spus omului sa te sune sa iti explice si el ce s-a intamplat !

Inca o data eu imi cer scuze pentru incurcatura, am incercat doar sa il ajut pe om cu niste piese ca si-a luat un S60.

nah te cred dar macar sa ma fi sunat prietenul ala al tau si ii schimbar ventilatorul k nu e o avere ;D

nah te cred dar macar sa ma fi sunat prietenul ala al tau si ii schimbar ventilatorul k nu e o avere ;D