Sign in to follow this  
Followers 0
FireLight

Zvon sau adevarat ?

4 posts in this topic

Marca premium suedeză a anunÅ£at că vor fi rechemate în service 29.299 de maÅŸini din cauza unor posibile probleme la nivelul cutiei de viteze. ÃŽn discuÅ£ie sunt unele dintre modelele C30, S40 ÅŸi V50 produse în 2009 ÅŸi 2010.

“MaÅŸinile fac parte din loturile MY (Model Year) 2010 ÅŸi 2011 echipate cu transmisia manuală cu ÅŸase rapoarte. O defecÅ£iune la nivelul mecanismelor schimbătorului ar putea să cauzeze o blocare a acestuia, împiedicându-l pe cel de la volan să schimbe vitezeleâ€, a anunÅ£at Per-Aake Frijsberg, purtatorul de cuvânt al celor de la Volvo.

Conform oficialilor Volvo, nu s-a înregistrat până acum niciun incident cauzat de posibila defecÅ£iune a cutiei de viteze cu ÅŸase rapoarte. ToÅ£i clienÅ£ii ale caror maÅŸini intră sub incidenÅ£a acestei rechemări vor fi anunÅ£aÅ£i de reprezentanÅ£ii importatorului oficial Volvo, reparaÅ£iile urmând să aibă loc pe cheltuiala producătorului.

http://stiri.auto360.ro/volvo/volvo-are-probleme-de-fiabilitate/

Share this post


Link to post
Share on other sites

io nu stiu daca e adevarat sau nu, insa a mea, desi e s60 din 2008, a avut deja problema la cilindrul de ambreiaj. (m6). s-a remediat prin schimbare. (gratis)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum au intrat chinezii pe felie...  >:D

Adevărul e că nu m-ar uimi deloc. Se ÅŸtie că Volvo au avut multe tipuri de cutii de viteze mai puÅ£in reuÅŸite.

PS: nu-mi săriÅ£i în cap cum că Geely au cumpărat Volvo doar anul ăsta ÅŸi că ei recheamă ÅŸi modele de anul trecut, că încă se lucrează cu ce a rămas de când Volvo era al Fordului... ÅŸtiu... vroiam să cârcotesc ÅŸi io... :bgsok:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0