theo2703

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About theo2703

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie constanta
  • Auto volvo s 40 2005
  1. Problema motor 2.0d

    Salu ai reusi sa rezolvi? Scotea si fum alb pana se incalzea? 
  2. Pilot automat

    Salut Da preturile sunt cu tva eu am montat luna trecuta pilot automat si calculator de bord 3400 lei ambele pentru un s40 asta pentru soft manetuta si butoanele de pe volan le aveam montate. Am avut o mica reducere la reprezentanta volvo din Constanta.
  3. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Preturi foarte bune foarte serios recomand cu caldura. Multumesc mult.
  4. vibratii motor la rece

    Am si eu aceeasi problema de vreo 3 ani numai cand este rece stie cineva rezolvarea la problema asta?
  5. Fara soft functioneaza dar telecomanda audio. piesele sunt deja montate pretul e dar pentru soft fara manopera de instalare soft
  6. La reprezentanta Volvo din Constanta mi sa spus ca modelul de masina pe care doresc instalarea calculatorului (volvo s40 2.0d an fabricatie 2005) nu se poate instala softul pentru acesta masina nu suporta. Am fost la alt service care se ocupau si de volvo si dupa verificarea facuta dupa talonul masinii au spus ca se poate instala softul. Ca piese necesare kitul de montaj 600 lei (probabil manetuta) si softul 1700 lei + manopera bineinteles trebuie instalat tot la reprezentanta. Poate cineva sa imi spuna la ce reprezentanta volvo (care ar fi cea mai buna pentru aceste probleme) sa sun pentru a sti daca merge sau nu instalat sau daca sa lovit cineva de aceasta problema?
  7. Pretul softului pentru pilot automat (volvo s40 2005) la reprezentanta Constanta este 2130 + tva. Mi sa spus ca acest soft cuprinde si comenzile audio. Nu stiu cat este manopera pentru instalare soft. Ca si piese trebuiesc telecomenzile de pe volan cea audio si cea pentru pilot automat. Telecomanda audio functioneaza fara soft banuiesc ca raman niste erori in calculator daca nu e pus si softul dar functioneaza ok.