balcanic

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About balcanic

  • Rank
    Nou venit
  1. Zgomot ciudat motor 2.0d V50 136cp

    Salut, Și la mine a apărut de ceva timp acest vuiet și el este prezent și în decelerare cu mașina stand pe loc. Acest zgomot sa provină de la geometria variabilă a turbinei?
  2. La mine cand este oprit motorul arata 12.7 v si dupa 12 ore 12.5 si la relanti 14.8 v.
  3. Si la mine am observat cand motorul este rece, pana se încălzește , lumina la display palpaie. Asa este normal ?
  4. Bielete antiruliu

    Eu am pus când am vrut ieri sa schimb  cele de 298 mm ( ca asa dădea în program , dar nu bag mâna în foc ca au fost identificate corect) și băteau la cea mai mica denivelare.  Pe mașină erau cele de 330 mm , dar vin cam ciudat fata de alte mașini,adică trebuie după ce prinzi capătul de jos al bieletei trebuie sa tragi serios de bara în jos ca sa prinzi  bieleta sus și parca este un pic peste mana. Cu astea de 330 mm numai bate nimic. Pe spate în program da bielete antiruliu tip bara cu pivoți în capete și eu pe mașină am sistemul cu un șurub și bucșe. Dar cred ca au fost identificate greșit în program . 
  5. Bielete antiruliu

    Ma puteți ajuta pentru aceasta serie și cu un cod pentru semeringul de la palier și pentru semeringul de la axul de la cutie? Mulțumesc. 
  6. Bielete antiruliu

    Și pe spate vad ca este alt model fața de spun cei de la Autonet ca le da în program. 
  7. Bielete antiruliu

    Yv1ms754172274910
  8. Bielete antiruliu

    Bună ziua,   Am schimbat biletele antiruliu pe fata și am o mare nelamurire. Pe mașină sunt de 330 mm lungime dar în program de că ar fi de 280 lungim . Am montat de 280 au venit la fix , dar bate mașină la fiecare denivelare. Le-am pus pe cele de 330 , cu mare chinuiala deoarece nu vine la gauri și trebuie sa apeși în jos bara stabilizatoare, dar cu astea numai bate. De ce pe mașină este un fel și în program alt model? Este un volvo s40 2.0 d fără DPf din 2007 model sport.