DhanyEL

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DhanyEL


  1. On ‎29‎.‎06‎.‎2017 at 11:41 AM, aussiek said:

    Buna ziua,va rog sa-mi dati cateva impresii despre Volvo v60 an fabricatie 2012-2013,doresc sa achizitionez acest model cu motorul de 163 cp cutie automata si nu stiu cat de fiabil e,daca e suficient de mare pt o familie cu doi copii,daca are o tinuta de drum buna si mai am cateva sute de intrebari...

    Vreau sa mentionez ca ma pricep cat de cat la masini si am studiat mult piata si oferta se sh-uri iar concluzia la care am ajuns e ca la un raport calitate-pret acest tip de autoturism mi-ar satisface cerintele.

    Astept cu nerabdare impresiile voastre,va multumesc anticipat!

    Salut! Eu am V60 din 2011 automat, 163 cp. Motorul este foarte fiabil si silentios pt un diesel singurul dezavantaj la mine e ca merg mai mult pe oras si ar fi fost mai ok un benzinar. Am 2 copii de 3 respectiv 2 ani deci la ambii am scaun in spate, unul e pozitionat pe dreapta iar celalat in mijloc ca sa poata sta si sotia langa ei in caz au "apucaturi" :) astfel dar exsta spatiu decent in spate...daca are si webasto din fabrica merita toate investitia deoarece iarna il programezi si pleci cu copii la gradinita cu habitaclul gata incalzit. De aproape 1 an de cand detin masina nu am investit decat in consumabile nici o alta problema nu am avut. Per totatal masina e confortabila la un drum lung (scaune, suspensii, insonorizare). Ideea e ca pe langa ce ai studiat sa te convinga cand mergi la drive test cu ea si ca si sfat la achzitie dai jos borna de la bateria am cititi si aici pe forum cateva cazuri unde s-a cumparat masina cu 150.000 km si dupa schimbarea bateriei au aparut in bord 250.000 merita facut testul :)

    Numai bine!


  2. 19 hours ago, Sandi said:

    Buna ziua , 

    Tocmai am intrat si eu in posesia unei asemenea masini , si ma inebuneste toata lumea , ba ca sunt scumpe piesele, ba ca nu ii pentru oras...... care este parerea ta despre ea ? Merci

     

    O fi mai scumpe unele piese, depinde cu ce compara insa daca masina a fost intretinuta si ingrijita nu prea vad sa pice ceva. Eu mai am putin si fac un an de cand am V60-ul am trecut de 200.000 km si nu schimbat decat ulei si filtre. Am castigat cateva frecari laterale prin parcari si niste copii s-au hotarat sa se destinda cu jucariile lor pe capota insa chiar si asa masina atrage foarte multe priviri. Masina m-a ajutat sa economisesc de 2 ori niste daune frontale din vina mea si asta datorita City Safety. Lista poate continua insa te las sa explorezi de unul singur si mai vb peste 1 an.

     


  3. On ‎15‎.‎03‎.‎2017 at 10:27 PM, Nicuhere said:

    Buna seara,

    stie cineva vreo cutie Tf80sc in stare buna la un pret acceptabil?Mi s-a cerut 2500 euro pt reparația cutiei mele.Se aude un sunet metalic la schimbarea pe loc a manetei din p in r care cică ar fi de la convertizor si in mers cand se încălzește uleiul schimba mai târziu,in principiu câteodată trebuie sa iau piciorul de pe aceleratie sa schimbe ca altfel se turează maxim si smucește rău,dar la rece schimba destul de bine.Pe d si pe r are o Vibrație cand ți frana apasă si mi s-a spus ca ar fi tot de la convertizor.

    Sincer mi se pare enorm 2500 euro chiar daca mi s-a spus ca e praf cutia si trebuie schimbat tot in ea si convertizorul trebuie rectificat .

    Diagnoza a fost facuta la Arad la mercom de Flavius,care am vazut ca se pricepe foarte bine la aceste cutii ,însă prețul mi se pare enorm.

    Masina e un xc90 din 2006 .

    Aveti vreo alta varianta?

    Am vazut ca exista aceste cutii si pe Insignia si citroen ,la care am primit o oferta de 700 euro cutia ,dar se potrivește sau merge oare adaptata pe xc-ul meu?

    Salut! Cat ai platit pt diagnoza?


  4. Asa cum au mentionat si colegii, piesele sunt comandate de pe aliexpress. Fiind o piesa care nu era urgenta am selectat livrare gratuita care a durat cca o luna. Produsul soseste prin posta romana si a trebuit sa platesc TVA pt el..deci costurile ar fi :

    ornamente la cursul zilei respective = 58 lei

    taxa posta = 8 lei

    tva vama = 10 lei

     


  5. Salut! 

    Probabil ca uni din voi, la fel ca mine, aveti zgarieturi pronuntate pe partile laterale de la suportul de pahare.

    De aceea daca doriti sa schimbati aspectul acestuia va recomand sa atasati ornamente de inox. Adaug si poze(inainte si dupa)  sa vedeti cum a iesit la mine:

     

    IMAG0149.jpg

    IMAG0156.jpg

    1 person likes this