Alxseb

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Alxseb

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto V50
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0
  1. Clipsuri prag ?

    Am reusit sa gasesc la un magazin de piese auto, pe comanda de producator. Multumesc Dumi81 pentru raspuns.
  2. Salut, știe cineva de unde pot face rost de un set de clipsuri pentru prag ?
  3. Salut, îmi poate da detalii cineva, cum se schimbă pragul de plastic pe partea dreaptă? Mulțumesc.
  4. Senzor presiune turbo

    Salut, revin cu rezolvarea la problema mea. Am facut o igienizare a climei si dupa cum stiti trebuie sa scoti filtrul de polen cand te apuci de aceasta operatie. Asa ca am scos mufa de la pedala de acceleratie pentru a ajunge la filtru. Cand am pornit motorul ca sa dau drumul la aer sa-l recircule, mi sa aprins un martor in bord si mi-am dat seama ca uitasem sa cuplez mufa la pedala. Dupa terminarea igienizarii am pus diagnoza pe masina, gandindu-ma ca trebuie sa se fi memorat vreo eroare. Am gasit intradevar eroarea de la pedala de acceleratie si imi aparea cu "semnal corupt". Asta m-a dus cu gandul la "semnalul corupt" care imi aparea la senzorul de presiune turbo, asa ca am luat un spray de contacte si am inceput sa curat mufele care le-am gasit in zona senzorului. A doua zi am plecat in concediu si surpriza, nici o eroare in urmatorii 1500 km facuti si nici pana in prezent. Sper sa se fi rezolvat problema , asa ca daca aveti vreo eroare de genul "semnal corupt", ori e senzorul dus ori sunt contactele.
  5. Știu că este normal ca ac-ul, anvelopele uzate, portbagajul sau greutatea să-ți afecteze consumul, dar ar trebui să fie corect afișat pe computerul de bord. Va afișa că ai consumul mai mult cu x litri dar nu eronat.Mă gândesc că s-au decalibrat niște senzori și că poate se recalibrează în vreun fel.
  6. Salut, am o întrebare legată de consum. Am observat că există o diferență între consumul afișat de computerul de bord și cel real(de la plin la plin). În afară este de 1 litru/100km iar în oraș crește diferența la 1,2-1,4 litri/100 km. A mai pățit cineva asta și ce se poate face?
  7. Salut, am o întrebare legată de consum. Am observat că există o diferență între consumul afișat de computerul de bord și cel real(de la plin la plin). În afară este de 1 litru/100km iar în oraș crește diferența la 1,2-1,4 litri/100 km. A mai pățit cineva asta și ce se poate face?
  8. Senzor presiune turbo

    Am făcut un test în sarcină( în treapta a treia, progresiv până la 4000 rpm ) și nu am depășit 2200 hPa. Ce m-a îngrijorat este valoarea senzorului de la dpf, tot la aceeași turație.
  9. Senzor presiune turbo

    Asta va spune ceva? Am accelerat-o pana pe la 3-4000 rpm si valoarea senzorului de presiune turbo nu a sarit de 1500-1600 hPa IS77SND_2017_06_22_13_32.pdf
  10. Senzor presiune turbo

    Va ajuta cu ceva fotografiile astea? In prima este eroarea generala pe toate motoarele iar in a doua este specifica tipului meu de motor.
  11. Senzor presiune turbo

    Dar dacă totuși este senzorul de presiune? În eroare spunea ceva de presiunea barometrică.
  12. Senzor presiune turbo

    Unde îmi recomandați să merg pentru o diagnoză amănunțită și un mecanic priceput în Iași? Am sunat la cei care se ocupau pficial de Volvo dar cică nu mai lucrează cu ei, așa că nu știu încotro s-o apuc.
  13. Senzor presiune turbo

    Nu mai apare nimic altceva în afară de eroarea asta. Ideea este ca am plecat acum jumătate de oră până undeva și mi s-a aprins la contact dar s-a stins într-un minut de la pornirea motorului. Eroarea apare și dispare când are chef.
  14. Salut la toată lumea. Am o eroare în bord și anume "anti skid service vereist". Am făcut o diagnoză și mi-a găsit eroarea p0069 senzor presiune turbo. Ideea este că nu știu unde se află acest senzor, mă puteți ajuta? Masina din dotare este un v50 din 2006 cu motor de 1.6D 109 cp. Mulțumesc.