IoanHera

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About IoanHera

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Zalau
  • Auto Volvo S40 2.0D
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

520 profile views
  1. Probleme iluminare interior

    Multumesc. Sa gasesc pe cineva cu Vida prin Zalău.
  2. Salutare tuturor. Incep cu scuzele de rigoare daca s-a mai discutat in alt topic problemele care urmeaza sa le detaliez. Din senin nu mai lumineaza becurile in torpedou, portbagaj, si parasolare. Asta dupa ce oglinzile exterioare nu se mai incalzesc la actionarea butonului de dezaburire luneta. Mentionez ca iluminarea din plafon functioneaza. Am masurat cu aparatul de masura nu vine curent la ele. Am verificat panoul de sigurante din interior. Toate sigurantele par a fi in regula. V-ati mai "lovit" de aceste probleme? Daca stiti o solutie, va multumesc anticipat! Masina este Volvo S40 2.0D 2004
  3. Buna seara. Revin si de data asta va spun ca acum masina merge bine. Porneste ok, fumul albastru a disparut. Mecanicul a inlocuit lantul acela si a schimbat si bujiile.  Va multumesc tuturor pentru sfaturi!
  4. Buna seara. Dupa ce mecanicul a verificat mai in amanunt mi-a spus ca se pare ca a identificat problema: lantul dintre axele cu came. Va schimba lantul si ceva rola inteleg (nu retin exact termenul folosit) si el zice ca se va rezolva problema. Miercuri o voi duce din nou la service. Revin cu detalii
  5. Salutare. Revin cu detalii: dupa teste la injectoare se pare ca sunt ok toate 4. Ne intoarcem la buji si compresie se pare.
  6. Am mai discutat azi cu cineva si respectivul mi-a spus ceva de genul: injectorul daca ar fi defect este efectul, cauza fiind pompa de inalta presiune. Ar trebui decapat filtrul de motorina sa vada daca exista span de la pompa. Voi ce spuneti, are dreptate?
  7. 235000 km. Am incercat azi si un "test". Am oprit motorul in panta, treapta 1 si am lasat frana de mana. Masina ramane pe loc. Am inteles ca atunci compresia ar fi ok. 
  8. Multumesc pentru sfaturi. Daca rezolv problema revin cu detalii
  9. Electricianul zicea ca nu. Crezi ca ar trebui sa le schimb inainte de a incepe sa verific injectoare?
  10. Bujiile au tensiune, cel putin asta mi-a confirmat un electrician, dupa o verificare, inclusiv traseul de la panoul de sigurante - releu bujii pana la bujii. Nu le-a scos efectiv, masurate doar. Dupa ce se incalzeste motorul toate problemele dispar. 
  11. Imi cer scuze daca cumva aceasta problema s-a mai discutat, din cautari nu am gasit ceva asemanator. Problema: la pornire rece relantiul este instabil, functioneaza cu intreruperi, la care se adauga fumul albastru cu miros intepator. Totul se schimba daca plec de pe loc cu ea, dupa ce se incalzeste relantiul e ok, fumul dispare. Am facut si diagnoza, totul e ok, in conditiile in care motorul e cald cand ajungeam la diagnoza. Cateodata la pornire usoara  de pe loc consumul instantaneu imi arata 99.9L Am vazut multe discutii cu turbina, injectoare, segmenti. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Volvo S40. 2.0D 2004 136 CP fara DPF
  12. Probleme iluminare comanda geamuri

    Revin cu rezolvarea problemei mai sus mentionata. Am desfacut panourile de comanda ale geamurilor stanga si dreapta am aplicat cateva pufuri de WD40 pe conectori si functioneaza iluminarea panourilor. 
  13. Probleme iluminare comanda geamuri

    Probabil nu m-am exprimat bine...nu se mai aprind deloc indiferent de pozitia cheii in contact.
  14. Probleme iluminare comanda geamuri

    Functioneaza tot. Geamuri buton inchidere deschidere si oglinzi. Iluminarea e problema. A inceput cu usa dreapta fata dupa ce treceam cheia in pozitia 3 acum nu se mai aprind deloc nici stanga nici dreapta
  15. Salutare. O mica problema la Volvo S40 2.0D 2004. De 2 zile am observat ca nu mai functioneaza iluminarea panourilor de comanda geamuri si inchidere usa fata dreapta si stanga. Aveti cumva un sfat?  Sigurantele le-am verificat si par in regula. Pe usile spate functioneaza iluminarea. Multumesc anticipat.