DragosGD

Membru
  • Content count

    244
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DragosGD


  1. Daca nu cunosti ce este ACTA informeazate si apoi expuneti punctul de vedere intr-un mod corect si nu unul tendentios.

    There, there, son! Howdy! ;D

    Pe langa corectarile pertinente ar fi fost normala si o atitudine onesta, de moderator, asupra subiectului ce l-am adus in atentie. Din pacate nu exista integritate morala la nivelul moderatorilor acestui forum iar calitatile lingvistice prezentate nu compenseaza.


  2. Americanii astia.... :protest:

    Americanii au semnat ACTA Agreement la un an dupa aparitia lui, in cea de-a 6 runda de discutii. Daca nu cunosti ce este ACTA informeazate si apoi expuneti punctul de vedere intr-un mod corect si nu unul tendentios. Mai esti si moderator !!!!!!!

    Am raportat acest enunt ca discriminare si contrar regulamentului. Am fost amenintat cu WARN de catre matrixxx !!

    There, there, son! Howdy! ;D


  3. In mod normal, pe langa clemele laterale de care spune Tommyta, intre eleron si portbagaj se pune si o banda adeziva cu fata dubla. VOLVO vinde un kit de montaj. Nu este necesar sa schimbi portbagajul daca iti schimbi stopurile.


  4. Nici eu nu am vida dar am gasit: 31290532 - $224 si 31290757 - $202. Nu cred ca sunt componente.

    P.S. La masina mea din '98 stiu sigur ca se gasesc separat toate aceste componente. Probabil ca si pentru modele mai noi !!


  5. Nu-mi place ca s-a crapat bordul la limita superioara, la imbinarea cu parbrizul si... faptul ca se cojesc butoanele de lasat/ridicat geamurile. Din fericire nu am alte probleme, poate sunt dar nu le vad !

    acuma sa aduc si punctele pozitive:

    -Volvo for life.

    S-ar putea deschide si un topic cu "Ce va place la VOLVO-ul personal?" cred ca am avea ce transmite vizitatorilor site-ului.

    3 people like this

  6. Cred ca atunci cand suntem obligati de imrejurari, nu vom da inapoi de a conduce pe partea dreapta. De aici si pana a-mi cumpara o masina cu volanul pe partea dreapta este cale lunga si nu are legatura cu sensibilitatea soferului. Exemplul dat de tine, cel cu masinile de salubritate nu este deloc relevant, din contra intareste ideia volanului pe stanga la autoturisme! Este mult mai greu sa urmaresti bordura de pe partea stanga, valabil si pentru cei de la salubritate si pentru noi, conducatorii de autoturisme care circulam mai aproape de axul drumului... si nu fara totiv !!!!


  7. Nu am facut socoteala niciodata sa vad cat ma costa un km. Pentru ca un drum parcurs cu masina mea nu se compara cu niciun alt mijloc de transport. Se creeaza o legatura om-masina, care face ca drumul parcurs sa fie placut, sa ma simt in siguranta, sa fiu eu insumi in propria mea masina. Opresc unde vreau, pornesc cand vreau, merg cu viteza cu care imi place si ma simt bine.

    Nu ma plang ca dau prea multi bani pe benzina, revizii, reparatii, taxe de drum sau asigurari. Le stiam atunci cand am decis sa-mi iau Volvo si nu-mi pare rau.

    Imi place sa conduc, desi nu fac curse, liniute sau alte jonglerii pe drum.

    Ma bucur de Volvo in fiecare zi! Chiar si in zilele cand sta in parcare. Daca mi-e dor de Volvo in aceste situatii, vin aici, pe forum, unde aflu ce mai e nou de la prietenii mei.

    Sunt perfect deacord. Din pacate oamenii raporteaza totul la bani!


  8. O altă întrebare ar fi legată de manevra de resetting a "contact reel driver airbag module". Care anume este scopul acesteia? Chiar funcţionează mişcările astea de Harry Potter, că învârţi spre dreapta, pe urmă de două ori spre stânga şi-apoi iar la dreapta?

    Mulţumesc anticipat pentru eventualele edificări!

    "Contact reel driver airbag module" numit si Clock Spring este limitat la aproximativ 5 rotatii de revolutie. Cand montam volanul trebuie pozitionat la jumatate pentru a permite 2,5 rotatii in ambele directii (dreapta,stanga). Pentru a detecta aceasta pozitie de mijloc suntem nevoiti sa-l invartim la una din limite (stanga sau dreapta) si apoi sa numaram aproximativ 2,5 rotati in directia opusa si il blocam cu acel Torx 20.

    Cand se scoate volanul (cu rotile drepte!) Clock Spring-ul se blocheaza cu acel Torx 20 si nu este necesara resetarea lui. Cu multa placere.

    3 people like this

  9. Mai nou buna crestere se numeste reformare? Buna crestere nu vine de la guvern, vine de la parinti. "Piipalii" nu fac si nu vor face altceva decat ceea ce vad ACASA !!! Si iti si argumentez... cu aceiasi conducere si aceleasi legi, cu lipsa batei de care vorbesti, avem totusi oameni cu pareri diferite. De aceiasi "reforma" am beneficiat cu totii, cu toate astea sunt oameni care descalifica gestul lui Andu si altii care il iau in brate.

    Oare ce ne face sa fim diferiti?