derutatu

Membru
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About derutatu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/18/1989

Profile Information

  • Locatie Galati
  • Auto Volvo S40 T4 98'
  1. Performante motoare S40

    cred ca tot la performanta trebuie notat .. volvo s40 t4 (98) vs BMW 530xd (2008) (232cp - facelift) (hidramat - 6.9s 0-100km/h) dupa 160km/h bmw-ul ramane usor in spate
  2. Cat va consuma masina?

    mda ..t4 owner .. e cam trist, asa incep postul .. vara-toamna .. consum in oras ..daca merg incet 13, daca ma dau la ea .. are vreun rost sa calculez ? ..eh in schimb, acum iarna ..e alt film ..fac 50km cu benzina de 50 de lei ..aproximativ .. cu un consum in oras de 17-18-19 .. partea proasta e ca pe loc consuma foarte mult, gen cand stai cu cineva pe loc de vorba si dai drumu la caldura, stau vreo 30 de minute, cand plec am la range cu 10km mai putin
  3. o mare problema ?

    will give a call ... oricum acasa sunt multi care pot ajuta .. anyway, c ya in a few days
  4. o mare problema ?

    .. http://www.samsteffansson.se/ .. daca si ei fac tuning dupa ureche ... maine plec spre Romania... vin acolo ca mi-am cam terminat jobul pe aici si am si timp, sa ma ocup de masina si mai multe posibilitati de a face mai multe treburi .. aici imi este destul de greu sa gasesc oameni care chiar isi dau interesul, care sa nu lucreze pe un morman de bani si in plus, nu am timp .. so .. keep in touch si multumesc pentru toate raspunsurile primite ..
  5. o mare problema ?

    catalizatorul este, insa nu am desfacut sa vad daca mai are miezul de ceramica. nu stiu daca este resoftata sau nu, chiar nu am idee, nu stiu cum trebuie sa se comporte in mod normal, de exemplu, la 100-100 kmph, daca schimb a 3-a si plec tare, DSA-ul imi infraneaza rotile, iar cu el scos, derapeaza ..poate va ajuta sa va dati seama daca e diferit de una stock. Turbina nu stiu daca este altceva, cred ca tot stock este .. partea proasta e ca masina a stat cam 1 an degeaba ..si s-au gripat multe chestii, s-a pus rugina pe ele ..am stat sa schimb discurile si placutele peste 12 ore, erau blocate pistonasele, toate suruburile ruginite .. nu faceau contact toate butoanele de la geamurile electrice pana nu le-am curatat cu spray contact .. si e normal ca la 240km/h sa aibe in jur de 5500 rpm si sa fie limitat acolo ?
  6. o mare problema ?

    salut, nu ma intelege gresit, nu huruie deloc, este foarte tacuta, in schimb toata ideea a fost de marire in diametru a traseului, pentru a putea evacua mai multe gaze deodata
  7. o mare problema ?

    ok .. am eroare lambda in bord.. pe traseul de evacuare am 3 sonde, dintre care una fara fire ..masina in mod normal are 2 nu ? Mi-a mai dat ulei pe la joja, i-am schimbat oringul, acum e ok. Nu se inroseste turbina, se inroseste o bucata din traseul de evacuare care pleaca din turbina, care e prinsa in 3 suruburi de restul traseului de evacuare, iar de la caldura degajata se decalesc suruburile, se desfac si sar ! (am inteles ca se poate inrosii din cauza erorii lambda, deoarece amestecul este prea sarac, adica prea exploziv).Garnitura de acolo nu mai este, dar din cauza modificarilor ce au fost aduse evacuarii, nici nu se mai etanseaza bine si scapa gaze pe acolo in compartimentul motor. De asemenea, cand o turez, la decelerare, zornaie http://www.volvoforums.org.uk/attachment.php?attachmentid=24794&d=1281354934 cea incercuita cu rosu, am inteles ca de acolo, sau de langa se regleaza presiunea in turbina ? imi e sa nu fac vreo belea daca strang ceva pe acolo.
  8. o mare problema ?

    update: aveam ulei intr-adevar sub masina, nu stiu de cand era ..am curatat tot, am mers destul de mult si destul de tare si nu scapa deloc ulei, de asemenea returul de la turbo este ok, nu avea pic de ulei pe ea.. deci totul pare in regula .. evacuarea este schimbata, am vazut 3 sonde lambda, dintre care una nu are fire ..adica le are dar au probabil 3 cm lungime si nu intra nicaieri ..cate sonde trebuie sa aibe in mod normal masina ? am inteles ca 2 .. presupun ca asta e un fel de dop, sa astupe o gaura ...
  9. o mare problema ?

    macar asa sa ma fac auzit azi dau jos tot si va anunt mai departe ... in legatura cu diagnoza .. se face doar la volvo aici, alte service-uri nu prea sunt si nu vreti sa stiti cat costa. Intr-o saptamana ajung in tara si o pun pe tester si fac ce mai e de facut. Ulei pe la joja nu a mai dat, am schimbat garnitura de cauciuc si e ok, in schimb, mi-a sarit o piulita de la cele 3 suruburi de la galerie, unde se inroseste si un surub cu tot cu piulita din cele 3. Le-am pus la loc, azi ajung la garaj sa vad de ce imi da ulei pe sub masina.
  10. o mare problema ?

    si ..e cam plin de ulei pe sub masina ..ce inseamna asta ?
  11. o mare problema ?

    masina ia suta in 6 in conditiile in care imi derapeaza putin treapta 1 spre sfarsit .. o sa iti arat si filmulet .. de asemenea masina e limitata la 5500 de ture ? are 240km/h pe gps la acele turatii ..drumul de 4000km a fost facut dintr-o bucata si e prima masina cu turbo pe care o am si nu stiam de consumul de ulei ..partea interesanta e ca daca joja era uscata nu inseamna ca nu mai era ulei deloc in motor, am completat 2 litrii si era aproape de minim, am pus toata sticla de 4 litrii si apoi mi-a dat afara pe la joja ..apoi nu mi-a mai dat de atunci .. ma gandesc ca era prea mult ..era putin peste maxim ..de asemenea, banuiesc ca ceva imi blocheaza evacuarea si de asta se inroseste galeria ..trebuie sa dau jos, sa verific si va anunt !
  12. o mare problema ?

    nu stiu exact ce modificari are pentru ca masina asa am cumparat-o ! ..si nu stiu daca mai are catalizator pentru ca nu am apucat inca sa ma bag sub ea ..peste 2 zile ajung la garaj sa vad ce e de vazut ..
  13. o mare problema ?

    Bara stabilizatoare din compartimentul motor + niste extensii la spoilere/praguri + amortizoare + interiorul putin refacut, sunt toate cu inscriptii "SAM" ( http://www.sambilmode.se/ ) care daca tot la aceeasi firma s-a facut resoftatul nu cred ca e facuta "pe genunchi", deoarece e o firma destul de buna in materie de tuning in Suedia. Am inteles ca ulei poate sarii pe la joja din cauza epuratorului care poate este infundat ? Cert este ca trebuie sa schimb sondele lambda, din cate am inteles acesta ar putea fi problema amestecului si evident a inrosirii galeriei..
  14. o mare problema ?

    am facut 70km cu 120-130km/h si nu scuipa nici ulei si nici nu se inroseste galeria .. in schimb daca o forjez ..se intampla cele de mai sus ..
  15. o mare problema ?

    e posibil sa am probleme cu turbina ? (din cauza ei sa se inroseasca asa galeria, din cauza ei sa pierd ulei ..)