opy_84

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About opy_84

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/14/1984

Profile Information

  • Locatie arad
  • Auto volvo v40
  • Fabricatie 2002
  1. buna ziua, am un volvo v40 an 2002 diesel si mi sa rupt capacul de la filtru de motorina, daca stiti vreun volvo asemanator la dezmembrari va rog frumos anuntati-ma si pe mine. stima
  2. dezmembrez volvo v40 diesel an 2001

  3. accident

    cine ma poate ajuta cu niste site-uri de masini din anglia sau daca stiti ceva volvo v40/s40 an 2001-2004 diesel de vanzare sau pt dezmembrari anuntatima si pe mine va rog. va multumesc.
  4. accident

    azi am primit rspunsul de la asigurari si binenteles, sunt foarte dezamagit, am primit 3000euro la atat mi-au evaluat masina: volvo v40 an 2002 diesel si in afara de navi am toate dotarile pe masina si are 187000km. sincer nu mai stiu ce sa fac. sa iau banii, sa ma mai interesez prin stanga si in dreapta daca nu pot face cumva sa imi dea mai mult, habar nam. mie imi trebuie ca sa o repar, planetare, brate stanga dreapta si volanul imi este bagat in bord cativa cm si nu stiu daca imi cumpar alt v40 sau s40 daca conteaza ce motor are (diesel sau benzina). daca stiti ceva volvo v40s40 din 2001-2004 ieftin pt dezmembrari anuntatima si pe mine va rog. va multumesc.
  5. accident

    *da ai dreptate ca ar fi mai bine sa vand epava, dar problema ii ca nu stiu cati bani o sa primesc de la asigurari, plud de asta eu nu am casco pe masina doar asig obligatorie. ce ma intereseaza pe mine ii cum as putea sa aflu de la ceva reprezentanta volvo cat a costat a mea de noua si la ce pret ar fi acuma, iar daca cei de la asig imi dau mai putin vreau sa ii dau in judecata. sincer atata sant de amestecate gandurile la mine si de stresat ca nici nu stiu ce sa mai fac. oricum daca stiti careva ceva nr de tel de la reprezentanta volvo anuntatima si pe mine. va multumesc
  6. accident

    da, intradevar ai dreptate ca bina ca sunt sanatos eu si nu a fost victime, stiu si eu asta pt ca lucrez pe descarcerare si chiar am vazut multe, pt mai multe detalii referitor la masina, accident ce sa va zic, partea fata este destul de grav dar motorul este intact ce ar trebui sa schimb ar fi pana usile din fata cam tot iar pe sub ea ar fi brate, planetare, scut motor, armatura si multe plasticaraie iar in int masinii volanul sa bagat cativa cm in bord, cam atat stiu eu. sincer imi pare foarte rau dupa masina avand in vedere ca pana acuma nu am mai avut o masina atat de fiabila, full option, diesel si am mai bagat si 87 mil in muzica din ea. va multumesc pt sfaturi.
  7. accident

    salutare la toate lumea. as avea o mare rugaminte la toti posesorii de volvo, care ma poate ajuta sau cunoaste un volvo v40 an 2002 pt dezmembrari. probleme mea este acum 2 zile am facut un grav accident iar cei de la asigurari 99% imi baga dauna totala, iar banii ce ii primesc de la ei ii clar ca o sa fie nici 50% cat ar costa masina mea avand in vedere ca este full la dotari, ce sa fac doar trim in ro. sincer sunt foarte disperat ca o sa raman fara masina, pt cei care ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau ajeti ceva cunostinte de v40 pt dezmembrari anuntatima va rog. va multumesc. . 0747642453
  8. arcuri sport

    spunem si mie un pret la suspensia de pe t4 sau daca dai arcurile separat. sau intra pe id opy_84 sa vb
  9. arcuri sport

    sincer nu stiu ce sa mai zic ca ma-ti sucit gandurile cu parerile voastre si stiu ca aveti dreptate dar vroiam sa o fac sa stea mai bine pe drum si pe langa asta sa si arate frumos pt ca pana acuma cate masini am avut in maxim juma de an le-am vandut iar pe asta as vrea sa o tin pt mine pt ca sunt foarte multumit de ea si vroiam sa o fac sa arate ceva mai diferit fata de altele avand in vedere ca deja am bagat 87 mil numa in muzica.
  10. arcuri sport

    da stiu si eu ce inseamna original si aveti dreptate dar mi-am luat acuma cate va zile niste jante pe 17 si daca ii pun si arcuri cred ca o sa arate mult mai bine si binenteles ca o sa se lipeasca de drum, nu ca si acuma parca sunt cu o barca pe valuri. si referitor la ce a zis lik2008 e k dar unde gasesc arcuri si telescoape (second daca se poate) si cred ca sunt o gramada de banuti.
  11. arcuri sport

    salutare la toti posesorii de volvo. nu demult mi-am cumparat si eu un v40 diesel. nu pot sa ma plang absolut deloc de masina asta din contra sunt foarte multumit. rugamintea mea la voi este daca ma puteti ajuta sa imi gasesc niste arcuri sport. va multumesc.