Bodnariuc Mihai

Membru
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

28 Good

6 Followers

About Bodnariuc Mihai

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/19/1972

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto volvo S80
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

996 profile views
  1. Intalnire Nationala 2014!

    Salutare! Mai este vre-o camera?......pana m-am trezit si eu.......as dori o camera tripla....... Cine se ocupa, vreau sa sun si sa vorbesc cu organizatorul,,,,sau......viceversa 0725688880 Vine cineva cu cortul? Rugamintea mea este sa ma sune cine organizeaza si strange banii, eu acum sunt in Ukraina si nu prea este internet in zona unde sunt eu. Va multumesc anticipat!
  2. Intalnire Nationala 2014!

    Salutare! Am si eu o propunere. Fiecare dintre noi care mergem la intalnire, sa propuna cate o locatie si dupa ce analizam ofertele sa votam. De preferat, oferta sa fie completata cu pretutile, facilitati, atractii turistice....etc.
  3. Intalnire Nationala 2014!

    munte!
  4. Intalnire Nationala 2014!

    Poti sa fii sigur ca am fost la intalniri volvo in strainatate, mai precis in germania! Am locuit in Munchen din 1992 pana anul trecut! Ce este rau in a te intalni cu oamenii noi si sa socializezi?! Citez un coleg de pe forum! " daca nu ai bani, stai acasa"...... O zi buna tuturor.....
  5. Intalnire Nationala 2014!

    Salutare! Mai exista si modelare pe aici dar nu ai ce sa le faci, sunt de-ai nostri! De curiozitate, ati urmarit un forum german de automobile? Marea majoritate a forumurilor au facute planuri cincinale la care participa fara echivoc! S-au inscris frumos, si fac intalniri trimestriale in 4 locatii(aceleasi in fiecare an) si cea anuala o fac de comun acord, munte, mare! Data intrunirii anuale este batuta in cuie in fiecare an! Na, neamtul e neamt, noi suntem mici copii. Haide-ti sa supunem la vot! Ramane 5-7 septembrie?
  6. Intalnire Nationala 2014!

    ok! asteptam cu nerabdare.....
  7. Intalnire Nationala 2014!

    eu astept data asta de 5 pagini si inca nu a aparut! am inteles ca prin pagina 23.......
  8. Intalnire Nationala 2014!

    da! frumos! am fost!
  9. Intalnire Nationala 2014!

    Am impresia ca, careva dintre noi or nu au chef sa iasa si gasesc pretexte de genul km-distante-familie-probleme....ori nu au un ban in buzunar dar isi doresc sa vina la intalnire! Cat de frumos suna sa ai volvo si sa mergi la peco sa alimentezi cu pipeta! Distractiv, nu?
  10. Intalnire Nationala 2014!

    Foarte bine spus! Placerea este in km la cine vrea sa se intalneasca!
  11. Intalnire Nationala 2014!

    Marea majoritate dintre noi au familie, copii, probleme, dar daca vrei sa te intalnesti cu niste prieteni, nu cred ca conteaza nici distanta, nici problemele pe care le ai! Eu spun cel mai bine asa: Hotaram data! Facem inscrierile pana la o data fixa! Facem media de km, distanta aproximativa, sa nu iasa comentarii din nicio parte! Eu vreau sa va spun ca nu ma intereseaza nici distanta, nici cat ma costa, nici alte interese! Asa ca daca hotarati sa facem ceva, vin obligatoriu indiferent de situatie, data, costuri....... Noapte buna!
  12. Intalnire Nationala 2014!

    despre care Tarnita vorbiti?
  13. Intalnire Nationala 2014!

    Nu este neaparat sa mergem cu cortul, a fost o propunere....
  14. Intalnire Nationala 2014!

    subscriu cu colegii feraru 3333 si Vita-Fresh. De acord si cu cortul...... Cine stie o zona frumoasa la care sa avem cat de cat facilitati, sa propuna!
  15. Intalnire Nationala 2014!

    in mare - tiroliana pe 5 nivele de dificultate, piscina cazare, mancare si bautura exceptionala, manastiri de vizitat, trasee montane, biliard, calarie, bowling............ Sunt foarte multe activitati pe care le putem face...... depinde de dorintele fiecaruia..... Eu m-as angaja sa fac intalnirea, numai sa vedem cine se inscrie....