asashy

Membru
  • Content count

    248
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by asashy


  1. Va salut...Revin dupa cativa ani cu rugamintea de a primi un sfat de la voi..Am vazut in seara asta un volvo 60, an 2005, motor 2000 benzina, volan pe dreapta, cu urmatoarele defectiuni:

    - martor aprins motor culoare rosie,

    - martor airbag aprins,

    - o bataie la motor iar cand scoti capacul de la ulei se accentueaza...asa el merge rotund si la relanti si la accelerare,

    - turela blocata,

    - usita rezervor rupta..

    Asta asa....la prima vedere..Se merita de achizitionat masina...are 155000 mile la bord, volan pe dreapta!

     


  2. Am făcut ceva...nu știu..am demontat ornamentul din jurul schimbătorului și m-am jucat pe acolo...și merge! Am reușit să decuplez schimbătorul(+o baterie de 80 Ah).Am pus în rezervor 5 l benzină și dat la cheie...nimic...După ceva timp observ sub mașină, dreapta spate(volanul pe partea dreaptă), o baltă de benzină! Un ajutor mi-a spus că atunci când pun contactul în poziția II, țâșnește benzină! Vă atașez pozele făcute..la sfârșit poze cu furtunul rupt de care v-am spus! Nu am aflat de la ce este..Dacă mă puteți ajuta cu ceva sfaturi, v-aș fi recunoscător!

    Fotografie0891.jpg

    Fotografie0892.jpg

    Fotografie0893.jpg

    Fotografie0894.jpg

    Fotografie0895.jpg

    Fotografie0897.jpg

    Fotografie0898.jpg

    Fotografie0899.jpg

    Fotografie0900.jpg

    Fotografie0901.jpg


  3. Buna seara! Am cautat si am gasit intr-adevar la modelele noi cum se poate debloca schimbatorul...nimic insa la modelul meu!

    Ma poate ajuta cineva cu un sfat macar...chiar daca nu stiti exact? Trebuie sa mut neaparat masina din locul unde este parcata acum..si nu pot!:(

     


  4. Am pus contactul pe pozitia II, am tinut piciorul pe frana, am schimbat si bateria....nu merge! Culmea ca acum ceva timp puteam schimba lejer dintr-o treapta in alta, fara probleme! Ce este de facut? Sa o dau la dezmembrari pe 400, 500 de euro...nu se merita...masina este inmatriculata in Romania(numai taxa a fost de 1700 de euro)! Ma poate ajuta cineva? :hello:


  5. 1. Nu stiu ce face furtunul acela....este doar rupt si atarna in partea dreapta a masinii(este primul cum privesti din dreapta)

    2. motor defect-este denumirea data de vechiul proprietar care nu a stiut sa intretina o masina...ca sa nu spun mai urat....

    3. este ulei in cutie...am scos joja si este in parametrii optimi..

    Revizii nu stiu daca a mai avut masina...eu am recuperat autoturismul de la cel caruia il dadusem acum 2 ani...

    Schimbatorul acum o saptamana trecea usor din P in N...pentru ca am mutat 2 m masina prin impingere...dar acum nu mai vrea...


  6. Va salut! Dupa 2 ani de pauza revin in mijlocul vostru, cu cateva probleme constatate la masina mea:volvo s80, an 2001, motor 2435 benzina, volan pe dreapta.

    1. furtun dreapta rupt sub masina(primul din partea dreapta...volanul fiind pe partea dreapta),

    2. motor defect,

    3. schimbatorul nu mai merge din P in N sau alte trepte.

    Sfaturi, preturi...Daca suma este prea mare, masina se va dezmembra!


  7. Astazi am schimbat volvo cu un renault cabrio 2004, motor 1.9 diesel...Asa ca stimati posesori de volvo va spun: ramas bun si sper sa ne mai revedem peste cativa ani....Am o singura parere de rau:nu am reusit sa ajung niciodata la Nationala Volvo...Va multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutorul dat si o seara placuta tuturor, oriunde v-ati afla... :hello2:


  8. Am fost ieri la colindat magazinele de profil: la unul mi-a dat Dexron III, cu specificatie volvo(citit pe eticheta), la 27 lei l...apoi la doua magazine mi-au recomandat Febi(acceleasi proprietati), la 52, respectiv 45 lei l,...intrat pe net mobil 3309-76 lei l...acum eu ce fac?

    Ma gandeam la mobil 3309 sa dau comanda online..Nimeni nu mi-a spus daca pot sa schimb si filtrul(si daca se poate)!

    Un sfat de la cei mai vechi posesori de volvo ar fi binevenit :downtown: