Alex O'connor

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

2 Followers

About Alex O'connor

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/01/1987

Profile Information

  • Locatie Alexandria
  • Auto Opel Corsa
  1. intretinere volvo S40

  2. intretinere volvo S40

    nu era vb de tine ci de heimo, sunt deacord cu ce ai zis , deaia am si facut postu asta sa fiu ajutat nu sa mi zica unu ca nu e volvo de mine, dar ma rog nu ma iau in gura cu toti ca am ajunge sa ne injuram unu pe altu si deja deviem de la subiectul postului.sunt la lucru acum, o sa ti dau add acasa cand ajung, ms. vb atunci
  3. intretinere volvo S40

    este adevarat, imi place foarte mult volvo, stilul masinii este aparte, tocmai ca nu vreau sa mi iau alta masina gen bmw vw haudi sau mai stiu eu doar pt ca sunt bune, toti haborigenii si oricine vrei au astea, volvo are si un still diferit o alta tinuta, recunosc ca iau in calcul si siguranta masinii, dar asta e gusturile nu se discuta. postul meu a fost simplu, am obs pe unu mai sus ca se agita rau de tot de intrebarile mele, pur si simplu sunt n pareri impartite si tot ce am vrut sa aud a fost de la un proprietar de volvo s40 sa-mi zica frate filtrele si placute ,consumabile in general la x nr de km te costa atat, dupa mine merita sau nu merita..... aia am vrut sa aud. oricum ms tuturor pt reply-uri pana acum.
  4. intretinere volvo S40

    Salutare, imi pare rau daca repet topicul asta, la ora asta cand m-am gandit eu sa-l fac nu am mai stat sa verific daca deja mai exista,ideea este in felul urmator, cam ma bate gandu sa-mi iau un S40 dupa 2004 2005 si toti ma iau cu chestii de genu eu daca dau la passatu meu 300 ron sa schimb placutele de frana tu dai la S40 700 de ron sa le schimbi, de preferat ar fi un proprietar de S40, motor 1.6 1.8 maxim 2 litri, cam care ar fi costurile de intretinere si aici ma refer la consumabile de genu filtru aer, ambient, ulei, uleiu in motor, placute frana etc, cam ce se schimba la un anumit nr de km rulaj. toti vb ca ar fi asa de scump la intretinere volvo asta ca mai bine te rezumi la passat skoda si alte masini mai slabute. mie imi place foate mult volvo din mai multe pcte de vedere incepand cu siguranta , estetica ,calitate etc. as vrea raspunsuri cat mai apropiate de realitate. multumesc anticipat!