kurisuchian

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About kurisuchian

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/29/1983

Profile Information

  • Locatie Ploiesti, ro
  • Auto S40 1.8i 2002
  • Fabricatie 2002
  1. Cod eroare P1221

    Am rezolvat! Clapeta de acceleratie era dusă! Multumesc pentru răspunsuri. Mi-a mers bine in prima zi , dar acum merge in valuri cand accelerez undeva intre 1500 si 2000 rpm. Nimic aprins in bord, si cu teama de a nu deraia de la topic voi incerca sa caut pe forum. PS: cand folosesc pilotul automat nu se simte.
  2. Cod eroare P1221

    Am fost la un service si au descoperit ca injectoarele 1 si 4 nu functioneaza. Dupa un usor dat din umeri m-a sfatuit sa caut pe cineva care ar putea sa le curete. Eu mă gândesc să nu cumva sa nu functioneze din alt motiv. Unde este acea clapeta de shut off?
  3. Cod eroare P1221

    Am scris la etichete ce se spune despre eroare: cylinder shut off exhaust valves short circuit to ground.
  4. Cod eroare P1221

    Salut! Pornind de la titlu si etichetele subiectului, are cineva idee ce poate fi? Eu banuiesc ca poate fi vreun fir la masa, doar ca nu stiu la care se refera. Simptome: 2000 rpm la relanti, iar in mers (ca inca merge) de cate ori apas ambreiajul se accelereaza singura tot pana la 2000 rpm, la pedalare nu accelereaza cu putere. Mai scoate si un zgomot un pic altfel decat daca as fi turat-o eu (poate de necaz nu mai aud bine). I-am curatat clapeta si EGR. Cine stie va rog sa imi dea un raspuns din experienta. Va multumesc!
  5. Intalnire la Ploiesti

    Off, tocmai acum cand am o problema cu al meu s40... As fi vrut sa vin si eu, mai ales ca sunt deocamdata in Ploiesti. Numai ca din pacate sambata trebuie sa umblu pe la service, chiar daca inca nu stiu unde sa ma duc, nu stiu vreunul care sa agreeze Volvo. Ma descurc eu, sper... Distractie placuta la intalnire!
  6. Taxa de prima inmatriculare

    Din pacate, intre timp au facut-o si p-asta! Dar apoi a iesit lumea in strada (ceea ce trebuia facut mai des si mult mai devreme), si au retras hotararea pe mai tarziu...