seby19

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About seby19

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/19/1992

Profile Information

  • Locatie Braila
  • Auto Dacia Logan
  • Fabricatie 2009
  1. E boala cu optiunile la o astfel de masina. Cum sa nu pui un sistem audio premium pe ea? Sau un adaptive cruise control? Ca sa numai zic de plafonul panoramic. Mai bine sa le ai decat sa regreti ca nu le-ai pus.
  2. Intradevar tine de gusturi. Eu unul prefer simetria. Eu cred ca va ajunge la mai mult de 30 de mii de euro. Cel putin eu unul nu as rezista sa nu imi iau si elemente de design exterior, plus niste rotzane de 18` si sistemul audio premium. Probabil un t4 ar ajunge la vreo 36000 euro. Bineinteles, cine stie sa negocieze, il scoate mai ieftin. Te rog frumos,vecinu' sa te abtii de la astfel de scrieri
  3. A aparut si pretul: http://www.automarket.ro/stiri/volvo-v40-costa-22816-euro-cu-tva-inclus-in-romania-44115.html Cu asa dotari standard si asa pret va fi primul in topul optiunilor clientilor. Mercedes va veni cu un pret mai mare chiar si decat al lui bmw seria1 sau audi a3, care oricum sunt cu vreo 3000 de euro mai scumpe. Cand ajung in iulie la Bucuresti pentru inscrierea la facultate imi rezerv orice ar fi, timp pentru a trece pe la showroom sa o vad pe viu. Deocamdata o analizez in clipurile de pe net, unde am descoperit niste elemente de styling bestiale: La interior cel mai bun lucru mi se pare renuntarea la consola orientata spre sofer. Era un element ce mie imi displacea desi puteam trece cu vederea.
  4. Primele review-uri le vom vedea prin luna Mai si vor avea loc in Italia. Asa zice Stefan Jacoby:
  5. Te invidiez pentru sansa pe care ai avut-o. Daca aflam cu o saptamana inainte de eveniment faceam tot posibilul si veneam si eu. Eh.. asta e. Cei care ati fost la eveniment postati cateva poze sa vedem si noi cum s-a desfasurat prezentarea.
  6. Volvo Universe Concept

    http://www.automarket.ro/stiri/shanghai-2011-volvo-universe-concept-liniile-viitorului-s90-37513.html Ce parere aveti despre concept? Se incadreaza in liniile de design Volvo?
  7. Castiga noul Volvo S60!

    Eu m-am gandit la raportul likes/dislikes.
  8. Salve!!

    Ma numesc Sebastian si sunt proaspat posesor al permisului de conducere., insa stiu cam ce masina imi doresc.(S60/XC60) Am 18 ani si 3 luni, sunt din Braila si principala ocupatie e liceul. Imi pare rau ca la profil nu am trecut o masina volvo dar bugetul familiei a permis achizitionarea unei dacii logan. Sper sa se schimbe asta cat mai curand. Va salut si va urez de pe acum sarbatori fericite.
  9. Castiga noul Volvo S60!

    Nu cred ca ii intereseaza pe cei de la volvo cum este promovat video-ul ci sa vada cat mai multi oameni ce masina au scos ei. Eu unul le-am trimis un mesaj pe youtube in care le-am propus un nou criteriu de alegere a castigatorului. Sa vedem daca vor raspunde si ce vor raspunde. Daca unul din ce 2 care participa la concurs doreste eu incerc sa ii fac rost de vizualizari sau sa ii dau niste ponturi.