Wolf888

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wolf888

  • Rank
    Nou venit
  1. Verificare nivel echipare real

    Multumesc, Ujio, ordinea o stiu, as vrea sa aflu sa aflu cele mai importante diferente intre summum si kinetic.
  2. Verificare nivel echipare real

    decisiv raspuns @Vvolvo! multumesc! Totusi, te rog numeste cateva diferente semnificative ale Summum vs Kinetic, astfel incat sa stiu macar ce ar pierde daca as lua Kinetic. Multumesc!
  3. Verificare nivel echipare real

    Multumesc @maverick pentru raspunsul rapid! cam asta ar fi echiparea masinii:
  4. Verificare nivel echipare real

    offtopic: rog un admin sa stearga celelalte 3 postari identice si sa ramana doar aceasta. Am primit mesaj de deconectare dupa ce am postat si am vazut ca au aparut 4 postari la reconectare, fara sa reportez, doar refresh la pagina. Multumesc
  5. Verificare nivel echipare real

    Salutare! Sunt pe cale de a achizitiona un S60 D3 2017 rulat echipare Summum (asa este specificat de catre dealer). Din pacate, este prima masina pe care as cumpara-o rulata si am o banuiala ca nu are echipare Summum, ci Kinetic (cum am vazut scris langa seria masinii). Nu am intrat in polemici cu dealerul, insa am rugamintea sa mi spuneti care ar fi cele mai importante caracteristici ale echiparii Summum fata de Kinetic, astfel incat sa-mi pot face o imagine reala asupra a ceea ce vreau sa cumpar. Va multumesc!
  6. Salutare! Sunt pe cale de a achizitiona un S60 D3 2017 rulat echipare Summum (asa este specificat de catre dealer). Din pacate, este prima masina pe care as cumpara-o rulata si am o banuiala ca nu are echipare Summum, ci Kinetic (cum am vazut scris langa seria masinii). Nu am intrat in polemici cu dealerul, insa am rugamintea sa mi spuneti care ar fi cele mai importante caracteristici ale echiparii Summum fata de Kinetic, astfel incat sa-mi pot face o imagine reala asupra a ceea ce vreau sa cumpar. Va multumesc!