theodor

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About theodor

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S40 1,8 b automata
  • Fabricatie 2001
  1. PERSOANA JURIDICA CLUB .........

    Pai, daca se numeste "Clubul Posesorilor de Volvo Romania", nu inseamna ca iubitorii nu pot adera. O simpla denumire nu impune criteriul de aderare. Restul continutului(statutul,...) conteaza cum este formulat, acolo se stipuleaza exact cine poate adera, proceduri,alte detalii...Titlul, de urmarit doar sa nu fie luat deja de o alta asociatie existenta sau sa se evite intrarea in conflict pe aceasta tema (juridic), de altfel....Clubul Posesorilor de Volvo Romania mi se pare mai mult decat ok. Majoritari vor fi oricum posesori de Volvo, plus un numar mai limitat de iubitori, fani, sau altceva. Oricum va fi asociatie non-profit, nu?
  2. Caut service iasi

    Cam greu cu sevice pentru volvo de calitate in Iasi. Pentru duplicarea unei chei cu cip pentru volvo s40 2001 am fost directionat la service -ul de pe Pacurari, probabil, dupa Carefour Era, unde sunt reprezentate si alte marci, Land rover, Mertz...Inca nu am ajuns, deci nu stiu in ce consta dotarea lor. Un service destul de bine echipat si care poate rezolva o plaja larga de probleme este pe Pacurari, dupa Kaufland, in zona cu benzinaria Petrom pe aceiasi parte. Evident ca sunt si altele dar nu am fost. Oricum sper sa iti fi rezolvat problema pana acum.
  3. Cat va consuma masina?

    Volvo S40, 2001, 1,8 benzina, cutie automata. Consum in oras, Iasi, aprox. 10%-10,5, in afara aprox. 7%-7,5, asta pe un trafic oarecum mediu, nu excesiv de aglomerat, cu blocaje, dar nici lejer. Nu pot sa ma plang de consum.