brinzoiuclaudiu

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About brinzoiuclaudiu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/02/1977

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto Volvo S60
  1. Probleme S60 D5 185 HP

    am si eu s60 D5 din 2002 si sunt din Sinaia.Stie cineva cine are Vida sa verific si eu masina?Ma deplasez eu pana la Bucuresti sau Ploiesti.Multumesc astept raspuns.
  2. Salutare tuturor.Nu stiu daca am scris bine aici dar am si eu o problema ...am schimbat bujiile in toamna verificand cu o lampa daca cele vechi sunt bune asa am constatat ca sunt arse...acum cateva zile am verificat daca sunt ok si am constatat ca pe firul care vine in capul bujiei vine minus nu plus.....stie careva care ar fi problema.si unde se afla releul de bujii...am verificat la sigurantele care sunt langa motor si am vazut ca are un releu acolo....dar intrebarea este daca ar mai fi inca unul sau am un scurt si da la masa......multumesc mult ptr ajutor
  3. Buna ziua..poate ma ajuta cineva cu aceasta problema....mergeam cu masina spre brasov dinspre bucuresti iar pe drum la un moment dat acul care indica nivelul motorinei din rezervor a cazut spre rosu iar dupa cateva secunde a revenit la normal chestia asta sa intamplat de vreo cateva ori....ce sa fac sa ma uit in rezervor unde este sonda litrometrica sau ar putea fi altceva?multam astept raspuns.
  4. Parking heater

    salutare..ma ajuta cineva si pe mine daca se poate....glumeam......am un s60 din 2002 d5..153 cai....si nu merge heaterul....a mers acum vreo 3 ani dupa care anul trecut canci..pana se incalzea mototul am inghetat iarna in masina...l-as repara eu dar de unde gasesc spre exemplu bujie,sau ceva ce e stricat pe acolo?Poate ma ajuta cineva ...multumesc....
  5. tijd voor reg service

    Salutare acesta este textul care imi apare pe ecranul din dreapta la vovlo s60 din 2002 diesel..am tradus din olandeza si zice ceva de service...se poate reseta sau trebe sa merg la service?